- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"eddig csak arról hallottam infót, hogy nem lesz benne"
rögtön a bemutatón megkérdezték, a válasz pedig az volt, hogy egyelőre nincs, de dolgoznak rajta."Android-dal, WinMo-val és Maemo-val sem megy minden flash-es oldal és videó. Szóval nem kéne a süket rizsa."
WM-en IE-vel majdnem minden Flash tartalom megy, eddig nem nagyon láttam olyat, ami ne ment volna, sőt a beépített RSS Hub-ban is lejátszódnak a YouTube/egyéb flash videók."Saját magad cáfolgatod?"
a Kin-t a Sharp gyártja."a processzor, minimum memória, kijelző felbontás elég rendesen meg van szabva, ha jól tévedek."
megint tévedsz, csak a minimális követelmény van megadva, azon belül vagy azon felül szabadon lehet variálni bármit."konkrétan mobil rendszerekről van szó"
konkrétan nem, a cikk sem mobil eszközökről szól, hanem a Flash vs. html5 bunyóról."de ha mobilra kényszerülök, elindítom az IE-t é kész."
lehet röhögni, de én PIE-vel még mindig "teljesebb" webet kapok, mint te a sminktükröddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi