- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Egesz nyaron USAban vagyok helios 300 amazonon 1099$ i7 7700hq+1060 6gb+ 16gb ram meg egy 256 ssd. Szerintetek vegyem meg itt vagy majd otthon szeptemberben?
-
DarkChild
senior tag
Meglehet
Én mondjuk egyáltalán nem játszom, viszont munkára gamer laptopot vettem a 4 magos proci + dedikált nVidia VGA kombó miatt. Kell a kraft a Photoshopnak, na
És valóban, ezeknél a grafikai programoknál észrevehető a SATA/NVMe különbség is. Az előző notimban még SATA3 volt (max. olvasási sebesség: 550 MB/sec), az újban NVMe van (max. olvasás: 3GB/sec) - hát ég és föld a kettő -
CptAdamica
veterán
A Triton 700 megabrutál, elfogadnám itthonra. Remélem több modell is fog érkezni belőle.
-
pengwin
addikt
Miért is lenne ciki?
Hol van egyáltalán tényleges előnye az NVMe SSD-nek egy SATA III-assal szemben egy gamer gépben?
Nem crystaldiskmark és hasonlók, hanem tényleges, valós felhasználás alatti, mérhető előny.Profi felhasználás alatt elfogadom, hogy számít(hat), de ott sem minden felhasználási területen igaz ez.
-
kromatika
veterán
Kimondottan tetszenek nekem is.
-
ribizly
veterán
Na akkor most már csak az kell, hogy az Acer meghódítsa a többi gamer szegmenst is:
Billentyűzet
Egér
Ház
CPU cooler
Esetleg custom VGA
Stb.Amit eddig csináltak az mind nagyon bejön és ráadásul igyekeznek minőséget letenni az asztalra. Jó volna, ha legalább lenne egy referencia gyártó a piacon, aminek a termékeiben lehet bízni. Eddig jó az irány.
-
DarkChild
senior tag
Hmmm, a NotebookChecken azt írják, hogy NVMe tárolókkal érkezik a Helios 300-as. Mondjuk ciki is lenne egy viszonylag drága gamer gépet mezei SATA csatolóval piacra dobni 2017-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged