- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Tigerclaw #41 üzenetére
mindenképpen megvárom a win8as tableteket. 10"-nál lejebb nem szeretném adni, azon kényelmes még szerintem a gépelés például.
De tényleg nagyon bejövös volt a cucc, itthon ágyból, vagy fotelből erről lehetne igazánböngészni, olvasgatni.
Belegondolva modemes verzió se nagyon kell, androidos telefonomról megosztom a netet ha olyan helyen vagyok és mehet arról a móka.
Hogy öszinte legyek eddig nem voltam elragadtatva az apple cuccoktól, de az ipad nagyon bejövös. Remélem win8 is lesz jó árban 100k alatt.
Arról nem lehet tudni, hogy kínai gyártók is adnak ki ilyen eszközöket? (zte, huawei, alcatel) -
margithid
veterán
Egy ilyen tablet jó lenne windows rt-vel.
Ma sikerült megnyomkodnom egy ipad-et és iszonyat módon tetszik, egyetlen ami nem, hogy szerintem nehéz.
Win8-al szerintem még jobban tetszene, látatlanban írom, hogy nagyon bejövös számomra az OS.
Igazából ami még fontos lenne, hogy melyik programok mennek rt-vel, és lesz-e modemes változat is. 100e Ft körül egy ilyen kombóra vevő lennék. A rendes win8 tabletek meg szerintem minimum 200k-k lesznek...
De amúgy azt se vetem el, hogy egy ipadet veszek, tényleg nagyon bejön és a 2est 110ért meg lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest