- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
A 2. videón látható Q3 gameplay csak nekem tűnik egy előre rögzített szerintem pc-s videónak? Úgyértem, hogy lehet olyan gyorsan és pontosan irányítani egy fps-t érintőkijelzős telón?
-
Viktor77
titán
Jópofa. Kár, hogy semmit nem ér. Bejelentkező képernyő fut? Majd ha mutatnak egy csúcsidei Dalaran-t 2-nél több fps-sel, akkor lesz ebből valami.
Kezelésről már nem is írok, gyakorlatilag majd minden billentyűre van valami kiosztva.
-
Inarus
addikt
Vagy megoldják giroszkóppal és full qwertyvel, meg talán valami navipaddal... de ez már szűkebb keresztmettszet és egyben szűkebb piac is lenne...
Esetleg akinek nincs ilyen telója, az vegyem wow-padot!Bár nem hinném, hogy a Blizzard mobilra tervezne...
A Farmville meg a maga kattintgatós stílusával csoda hogy eddig nem jelent meg...
-
Inarus
addikt
-
plus44
veterán
Nem semmi.
Bár inkább erődemonstráció...
-
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
És kitartóan lehurroglak, látsz valahol gameplayt? Van egy kis loginképernyő, van egy kis beállítások közötti fájdalmas matatás, de a lényeget valamiért nem látjuk a videón
-
Lotusomega
senior tag
Anno mikor felvetettem az ötletet h miylen jó lehetne handheldben a wow, akkor itt lehurrogtak h az lehetetlen mert az irányítása megvalósíthatatlan, erre tessék
-
darkarthur
senior tag
Azért nem semmi power van a kis mütyürben! Nekem tetszik, elfogadnék egy ezzel szerelt kis kütyüt!
-
Inarus
addikt
öööö... én most csak egy loginképernyőt láttam...
-
Straw
senior tag
Szerintem a mai mobil procik nagy része elvinné a quaket, csak azok tovább bírják szuflával mint ez.
Androidon is megcsiáltákAz intelnek szerintem akkor lehet esélye az ARM ellen ha minél átálnak 22nm-es csíkszélességre, ami még 1-2 év.
-
crz
csendes tag
Én úgy láttam, hogy már a menüben lévő sárkány is szaggatott. Szerintem nem véletlen, hogy nem tudott az US szerverre belogolni.
(igen, tudom hol volt a computex, és ettől függetlenül még mindig így gondolom.
)
-
Probber
őstag
Van benne kraft!
-
rudymester
senior tag
Szerintem sokkal jobban lehetne prómózni az ilyen hardwereket Facebookos flash játékokkal. Na azok mindent kifektetnek egy idő után.
-
irsaab
csendes tag
Ez nem semmmi ki gondolta volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest