- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
"A zalman -> vga-t az amd -> memóriát gyárt... fejére állt a világ! Mi lesz még? Nvidia vasalót fog gyártani?"
nV ARM SOC-ra épülő, mesterséges intelligenciával rendelkező agyaggalambokat fog gyártani unatkozó milliárdos kölköknek, hogy nehezebb legyen eltalálni. Rohanok is levédetni az ARM szívű agyaggalamb specigikációkat, hátha perelhetek, minta zállat
-
vanhalen
senior tag
Ezek is jókor szállnak be.. Zalman mikor is kezdett felkapott lenni, 2003-2004? Állati nagy előnyük volt és kimagasló minőségük a konkurensekhez képest, most meg évek óta nem hallani felőlük (vagy csak én nem?) Most meg ez a His kártyát átcimkézünk megfejtés.. Ez NEM az a Zalman hozzáállás, mint régen, bár szerintem ellustultak jópár éve, a konkurencia meg beelőzött.. Ettől függetlenül van egy tippem, hogy ez a termék is JÓ lesz, csak hát enyhén szólva be vannak lassulva.. Most ez kb olyan, hogy akkor akarnak VGA-t "kiadni" amikor a csapból is APU-k folynak. Én elhiszem, hogy ez még jó reklám is nekik (mindkét gyártónak) de könnyen lehet, hogy ezen kívül elenyésző hasznuk lesz rajta. Ennyi erővel az Arctic is kiadhatna HIS kártyát a saját nevén, ők is régóta szállítanak HIS-nek VGA hűtőket.
Márkát nem akarnak Euro-ra váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest