Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nagy ökör az ms, ha megveszi...
-
oO7
őstag
Wikipedia - Usage share of instant messaging clients
és egy hír ami még rémlett a közelmúltból: [link] - talán ezen az utóbbin jobban látszik a százalékos kördiagramon, hogy azért akad bőven részesedése a Yahoo messengernek... kb ugyan ez a helyzet a Mail-al... sőt -
Воланд
titán
válasz
Blindmouse
üzenetére
Egyel előtted ott a válasz.
-
alcsa
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
csak annyi a bajuk a yahooval a microsoftnak, hogy nem az övék. szerintem
-
Blindmouse
senior tag
Igazából mit tud a yahoo amit a microsoft nem?
-
oO7
őstag
válasz
MikroTikker
üzenetére
a Yahoo mögött is már egy jó ideje a Bing keresőmotorja van...
a Yahoo a Microsoftnak a piac miatt volna jó első sorban... Yahoo Mail, Yahoo Messenger az akkor vándorolna az ölükbe... a keresőn is végre átírhatnák a logót arra ami valójában (Bing), tán van nekik is Ad szolgáltatásuk, de már lehet hogy azt is az MS adja nekik... illetve hát ami még így eszembe jut nagy dolog az a Flickr...
ja és az utóbbi hónapok vergődésének köszönhetően most valószínűleg a 2008-as felajánláshoz képest töredékáron fogják tudni megvenni... simán jó üzlet... -
leviske
veterán
A mail szolgáltatások miatt még mindig sokat érhet a MS számára a Yahoo, szóval nem lepne meg, ha volna alapja a pletykáknak.
(#5) thaler2: Szerintem arra gondolt, hogy a Bing-et jóval drágább a köztudatba égetni, mint a Yahoo-t erősíteni és ebben igaza van.
-
thaler2
senior tag
válasz
MikroTikker
üzenetére
A Bing egy nagyon is jó kereső csak rengeteg funkció sajnos nem elérhető kishazánkban.
-
MikroTikker
tag
Ez előbb is eszükbe juthatott volna, és akkor a Bingre szánt pénzt megspórolhatták volna, talán egyszerűbb egy már bejáratott márkanevet felfuttatni.
Nem tudom, hogy ez azért jutott-e eszükbe, mert a Binggel nem igazán jutnak egyről a kettőre, de gondolom ilyesmi lehet a háttérben... -
Misály
addikt
Round 2 ...
-
Alwares
aktív tag
Majd ezt is megveszi a Silverlake és 1-2 év múlva pár milliárdal többért eladja a Microsoftnak mint a Skype-ot

Amúgy most kéne belehúzzanak mert a Google-al egyre kevésbé vagyok elégedett. Néha olyan találatokat ad, hogy égnek áll a hajam. Kicsit túl nagy lett az internet nekik is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo x200 pro prémium tok
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy ez azért jutott-e eszükbe, mert a Binggel nem igazán jutnak egyről a kettőre, de gondolom ilyesmi lehet a háttérben...