- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Én is kb egy éve váltottam és az új házam egy CM Haf-X942-es lett, amit a kinézete a szerelhetősége és a szellőzése miatt vettem meg.
Ha nem találnak ki valamit az elkövetkezendő (minimum) 5-6 évben aminek mondjuk kétszer olyan jó a hűtése vagy mondhatnék bármilyen tulajdonságot akkor Én biztosan nem fogom csak a "divat miatt" cserélni ezt a házat,mert nagyon meg vagyok vele elégedve!
Egyébként a cikkben szereplő Xigmatek ház is tetszik....
-
PC alkatreszt nem szabad anyagi befektetesnek tekinteni. En kb 9 evig hasznaltam a legutolso hazam, nem lepodtem meg azon, hogy a kiegeszitokkel egyutt nem tudom eladni 10k-ert sem, pedig a kiegeszitok hasznaltan tobbet ernek, mint 6k. Sajnos ilyen ez a popszakma...
Ps.: idovel ahogy erik az ember, rajon, hogy nem mindig az fps szamlalon levo ertek az elsodleges. Van ertelme esztetikus, minosegi, jol szellozo es szerelheto hazat venni viszonylag nagyobb osszegert, ha a usernek nem csak jatekgep, hanem munkaeszkoz, hobbi es egyben egy design elem is az otthonaban a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest