Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Már butában is utáltam a feltolós dizájnt (lett volna ötletem rá, hogy mit és hova toljon fel az, aki ezt kitalálta anno). Manapság a vízállóságnak alapnak kéne lennie, ezzel viszont soha sem lesz az. Plusz tokba is nehéz rakni. Persze akinek egyik sem téma, annak még jó lehet ez a fiókos szekrény megoldás.
-
Emericus Max
aktív tag
Szívesen vennék Mi 9T-t, de pár hónapja már vettem egy Mix 3-at. Akkor még szó sem volt a Mi 9T-ről. Szóval most késő már, legalábbis nem akarom eladni a Mix 3-at, mert amúgy semmi bajom vele. Asszonynak meg nincs baja a noccsal, úgyhogy ő Mi 9-et akart az erősebb hardver miatt.
-
Emericus Max
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nincs semmi bajom a pop-up-al. Bármi jobb, mint a noccs, meg a lyukasztás.
Szerintem van előnye a slide-nak is, meg a pop-up-nak is.
A slide mechanikus, nincs motor, tehát egyel kevesebb hibaforrás. Plusz lehet hozzá rendelni bizonyos funkciókat, pl. hívásfogadás (jól jöhet télen kesztyűben), arc alapú feloldás stb.
A pop-up pedig lehetővé teszi a vékonyabb készülékházat és "menőbb" kinézetre. Bár én soha nem szelfizek, tehát nekem a pop-up kamera kb. akkor jönne elő, ha valaki meg akarja nézni, hogy milyen is ez. Mindenesetre Mi Mix 3-at használok most és a sok nyivákolás arról, hogy majd a porszemek miatt karcolódik a slide-nál a kamera meg ilyenek, abszolút nem igaz. Bár lehet csak az én zsebem, meg táskám tiszta
-
d@vee
őstag
válasz
Emericus Max
üzenetére
Akkor a te telód a Mi 9T. Nagyobb akksi, nincs noccs és nincs slide sem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Emericus Max
üzenetére
Ha nem szelfizik az ember akkor a pop-up-al mi a baj?

-
Ákos45
csendes tag
A hátlapon nem a Mate 20 Pro-nál látott 3 kamera + flash elrendezésre lehet számítani? Kétlem hogy a vakut csak úgy lefelejtették volna.
-
Emericus Max
aktív tag
Slideres Mi Mix 4 jöhetne. Szerintem ez a legjobb megoldás, ha nem szelfizik az ember soha.
Viszont így nem lyukas a kijelző és noccs sincs. Nagyobb akksit üdvözölnék, mint a Mix 3-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ingyenes webtárhely
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest