- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kal13
csendes tag
válasz
Valentino K. #79 üzenetére
Köszi a tippeket
,
a névjegyekről lemondhatok sajnos, bár nem értem mi történt ? 3 helyen is megvolt (teló, netbook, net) ha az egyik eltűnik a szinkronizálásnak nem kellet volna eltüntetni a régit. A windows régi szinkron proramja megkérdezte a metodikát (telfonról, telefonra vagy kiegészíteni) -
kal13
csendes tag
Három hete vettem egy új okos telefont. A régi MDA 2 es kicsit már ütött kopott volt. Miután kb. 300 címem van telefonszámokkal emailekkel és ezeket eddig a laptopommal szinkronizáltam, úgy döntöttem újra windows-os telefont veszek, hogy ne kelljen bepötyögnöm a címeket. Win 7 –es HTC Mozartot vettem. A vas jó, nem fagyott l, volt egy- két furcsasága a 8 megapixeles kamera 300 kBy-os képeket készít, nehéz felvenni meg letenni a hívást. Lefagyni eddig csak a windows marketban fagyott le, vagy be se ment csak újra indítás után.
Miért ne vegyél windosws telefont:
1. Számítógéppel nem szinkronizál csak windowlive fiókodon keresztül, a windows 7 fel sem ismerte a telefont. A fiók beállítás, a névjegyek feltolása az outlookból nekem 2 nap volt (valszeg én vagyok a béna). A naptárammal a mai napig nem szinkronizál csak a telefonból a windows live-ra ha az outlookba írok valamit az csak az internetes fiókomig jut el, na de ennyi baj legyen
2. A gép nem látja a telefont, a telefon a gépet, Értsd ezentúl a gépről semmit sem tudsz rátenni csak interneten keresztül, de azért ki van találva, ha összehozod egy HUB-on keresztül. Összehoztam és láttam a telefonról a gépemet, a könyvtárszerkezetet, egy két filet, amit a telefon nem ismer file típust azt egyszerűen nem látja pl. nem nézhetsz rajta divx, xvid-es filmet mert az nincs ott szerinte, nem látja az exe fileokat, telepíteni egyébként is csak a Marketen keresztül tudsz.
3. Az internetről letöltés az nem működik, mert nem engedi, csak a marketről tölthetsz le, de miután Magyarország nem támogatott, csak egy két ingyenes cuccal bővítheted a telőt (ezért nincs magyar billentyűzet sem).Ja ées a bluetooths csak headseathez jó (az én nokiámhoz nem volt az) file átvitelre nem használható. A marketban fent van az opera böngésző, de valahogy azt sem sikerült feltelepítenem.
4. 3 érintős billentyűzet van- az első a vissza, illetve az alkalmazások egyrészénél a kilépés
- Második az alapállapotra állít
- A harmadik a kereső, ha akarod, ha nem a bing rádásul angolra állítva, ebből sejtheted mennyire hasznos
Ha gépelsz, és elírsz valamit nem tudsz visszamenni (csak nagyon összehangolt motoros kézmozgással), csak visszatörölni
És nem is írtam volna le ezt az egészet ha nem lett volna a március 30 amikor eltűnt az outlookomból, a telefonomból és a netről is a névjegyeim 2/3 –da kb. 200 telefonszám. Ez már felrakásnál problémát jelentett, mert A-I-ig feltette aztán megállt a szinkronizáció, de végül egyszer csak sikerült. Használtam 2 hétig majd I-Z-ig törölte az összes névjegyem, ami a microsoft szerint már nem is lesz meg soha, de ők nem felelősek érte mert a windowslive egy ingyenes szolgáltatás és én mi a fenének vettem igénybe.
Most megpróbálom visszacserélni a telefont valami másra, keresgetem a fiókokban a névjegykártyákat éljen a 21.század, éljenek a fák. -
kal13
csendes tag
válasz
Valentino K. #54 üzenetére
Minden fontban van, és nem tudsz kifizetni mert Magyarországról nem működik
-
kal13
csendes tag
Majd gyakorlatban, használhatóságban derül ki mi az igazság + technikai támogatás. Nekem most van egy win7 telefonom 3 hete, holnap fogom vissza küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest