Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ha bármely két xp-n, amin ugyanaz az xp és sp és office van, ugyanaz a dokumentum pontosan ugyanúgy néz ki, akkor esetleg lehetne kompatibilitásról beszélni.
De mindenki tudja, hogy elég, ha nem egyforma nyomtatódriver vagy nem teljesen ugyanazok a fontok vannak felrakva és akkor a word docok meg se közelítik egymást.
De lehetne beszélni a multimédiás codecekről is, reálisan találni lehet két gépet, ami nem egyformán képes elbánni egy filmmel még ugyanazon lejátszó program esetén se.
Fel lehetne emlegetni, hogy a codecek nem az xp hibája (szerintem igen, mert miért nincs benne minden rendes codec), de az, hogy a doksik teljesen másképp néznek ki két gépen, az egyértelmű ms hiba.
Én, mint linuxos, nem szoktam a pozitív windowsos megállapításokba belekötni. A kompatibilitás szerintem nem áll meg, ergo nem tartozik a pozitív megállapítás kategóriájába, tehát szabad belekötni.
A doc-okkal kapcsolatban: egyszer nézz meg egy dvi-t. Eltekintve attól, hogy nagyságrendekkel szebb, mint a doc, minden vason egyforma. Lehet utánozni.
Szerk: most az egyszer hagy kekeckedjek már: mekkora szellemi erőfeszítés kellett, hogy ilyen avatar mellett felmerüljön benned a gyanú, hogy linuxot használok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest