Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Mennyire kezelhető? Hát... nem kényelmes, de meg lehet oldani. (Igazából az 1280*800 sokkal nagyobb baj, mint a 8 col. Sok minden van, ami nem fér ki ekkora felbontáson).
Ha a Modern felület használható lenne valamire, akármire, bármire, nem is lenne gáz, viszont így, hogy nem az, marad az asztal. Az még felskálázva sem a legjobb. Igazából mindent el lehet rajta intézni, de néha agy (és szem) zsibbasztó. Egérrel kényelmesebb.Abban tökéletesen igazad van, hogy a 8 col az nem 10 de nekem most ez kellett az ultra hordozhatóság miatt. Ha 10 colos kellett volna, akkor a T100-at vettem volna 15k-val drágábban. A dokkoló nekem úgysem kellett volna, szóval az sem zavart volna, hogy az állítólag nagyon ratyi.
Egyéb iránt meg ha azt vesszük, szerinte nekem a kövi tabletem szintén Win-es lesz (Androidra már nem állnék vissza, azt én jószerivel semmi értelmesre nem tudtam használni, csak szórakozás), de valszeg 11-12 colos. Nekem a lényeg, hogy passzívan hűtött legyen, szóval ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy majd az Airmont érában jön el ennek az ideje (számomra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest