- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A vita tárgyát képező "új" AHCI driver 2009.05.05-ei dátummal van ellátva, így az áprilisi tréfa kizárva. Az sem nagyon fordulhat elő, hogy már ezelőtt fent lett volna az AMD honlapján, mert én hónapról hónapra nézem és szedem le, eddig egybe volt gyúrva a RAID-es driver-rel. Most ez utóbbi már AHCI-hez nem jó, és az ahhoz való driver is másképp működik kicsit. Támogatja már a SMART-ot is például, és nem települ a RAID konzol mellé. De mint írtam, nálam vacakolt mikor újraindítottam a rendszert, kikapcsolta meg felpörgette többször is a merevlemezt mire hajlandó volt restartolni. Értek azért hozzá, nem bennem van a hiba, ebben biztos lehetsz, ezzel a vacakkal van a gond.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Jószándékúan közlöm, hogy az AMD oldalára frissen felkerült különálló AHCI driver veszélyes, erre mindenki értetlenkedik, hitetlenkedik és kioktat, legközelebb hagyom had tanulja meg mindenki saját kárára.
Neked is köszönöm a hozzászólást, még sose hallottam se az nLite-ról, se a vLite-ról, azt se tudom mijaza zinf, arról is van linked?
#82 atesss: AGP Hotfix nagyjából azóta létezik amióta a gyártók az AMD ajánlására fittyet hányva saját szakállukra tákolnak össze mindenféle AGP-s HD Radeont. És hogy miért nincsenek a hivatalosan támogatott kártyák között? Hát pont ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest