- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Darth_Revan #33 üzenetére
-
Peat;)
veterán
válasz
Darth_Revan #28 üzenetére
Azt a fejlesztő tagadta meg, mert az első részt mikor kiadták pc-re olyan negatív teszteredmények és játékos vélemények születtek feléjük, amiből levonták a következtetést hogy nem megfelelő a gow minősége a pc-s igényeknek...besértődtek, de eladás se volt jó. Akkor még nem volt konzolom, de gondolkoztam hogy letöltsem-e és igazság szerint azért nem töltöttem le mert annyira cikizték a fórumban is, meg volt valami bug is talán..aztán vettem konzolt meg ezt a játékot és azóta sem a konzolos(általában felfelé értékelnek) sem a pc-s(általában lefele értékelnek) tesztekre nem adok sok véleményt, ami nagyon megtetszik video alapján azt veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest