Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
"Érdekességnek nem rossz, de hogy tényleg akkora szükség lenne rá, azt nem látom, bár ez csak az én véleményem."
Egyetértek. Amíg vannak lelkes programozó(/tanoncok), akik ingyen megcsinálják, addig érdekességnek jó, de másnak nem. (Én is írtam lentebb, hogy a natív Mantle mód is bug-osabb volt DAI-ban, mint a DX11, szóval... és akkor hol vagyok még attól, hogy újra is játszanám a játékot, nem csak elindítanám 2 percre.)
-
janos666
nagyúr
Olvass bele a meglőző néhány hsz-be, vagy a cikkbe: régi játékok, ahol csak DX11 és Mantle van, vagyis lenne, de nincs DX12/Vulkan (és >99% soha nem is lesz, hacsak nem 5+ év múlva egy remake kiadásban).
Én kerestem már ilyet korábban, de nem leltem fel ezt a project-et, szóval érdekes volt a cikk. -
janos666
nagyúr
Az utolsó pár verziójával már AMD kártyákon is jobban futott DX11, mint natív Mantle módban (mikor már támogatta az AMD a Mantle-t, és mielőtt jobban ráfeküdt a DX11-re az AMD). Picikét több fps, de eltűnt pár effekt, és több random grafikai glitch jött elő Mantle-el (szóval úgy tűnt, hogy az EA/Bioware-t már nem érdekelte a Mantle mód). A V-Sync-el is volt valami furcsaság (azt hiszem nem működött a tripple-buffering, bár most már kevéssé érdeke ez a szélesebb körben elérhető VRR-al).
De azért igen, érdekességnek jó lenne, ha elindulna így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Villanyszerelés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest