- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
az egyensúlyhoz már több köze van, bár azt sem értem egyesek miért lepődnek meg ha elszédülnek amikor dugóhúzókat repülnek meg ki tudja milyen trükköket vr-ban. Az életben hamarabb jönne a róka.
btw tengeribetegségre, de még autóban/buszon rosszullétre is hajlamos vagyok. vr-ban nincs gondom.
-
válasz
FoxiestFox #28 üzenetére
csak a star citizen még nagyon nem áll úgy hogy vr-ozható legyen. Nem is tudom hogy meg fogják-e tudni normálisan oldani, mert az animációs rendszerükben is baromira mozgatják a kamerát, elveszik a vezérlést az egértől, stb. Ezt vr-ban nem szabad megcsinálni. Igaz írták hogy valami tompítással (ahogy a szem a mozgásával is korrigálja azt, hogy járás közben mozog a fej) megoldható, de majd meglátjuk. Szóval én bízok a legjobban, de felkészülök a legrosszabbra
Az elite elég korrekt vr-ban, bár pl a star mapját nem sikerült normálisan irányítanom (a menü máskülönben nagyon jó az 1.3-as sdk-ra épített verzióban). Az async timewarp pedig remekül van implementálva.
-
válasz
FoxiestFox #26 üzenetére
nem, a star citizen még nem támogatja (kérdés hogy fogja-e, és hogy hogy csikarnak ki ekkora tempót belőle). Elite-ezni viszont eliteztem vele sokat. meg autóversenyek, egyéb demók, stb.
-
de ez konstans módon előfordult az eddigi vr-ozásaim során. Sőt sok másnak is, akik mondjuk vive-oztak hangfalon. Órákat voltam egyhuzamban játékokban, így a "de idővel mindenki rókázni fog" kijelentésedet végképp nem tudom hova tenni. A binaurális hangok sem működnek jól és megfelelően hangfalon, pláne amikor v alakban előtted vannak... mégsem jött a róka. sosem. Egyetlen játéknál voltam közel hozzá, egy low persistence-et nem igazán támogató (vagy jól használó) hullámvasút programnál, de az sem a hangzás miatt volt.
Szóval nem igaz hogy enélkül feltétlen jön a róka. Sem azonnal, sem idővel. Arra érzékenyeknél esetleg, de ott meg nem tudod elválasztani hogy mennyire a látványtól egyedül jön, és mennyire attól hogy a hang nem egyezik a látvánnyal.
-
"A számítás mindenképpen megtörténik, a hangerő mindegy."
De ugye nem a számítástól leszel az állításod szerint rosszul, hanem attól hogy hallod-e vagy sem. Mert kikalkulálhatja a Pi-t is százmilliárd tizedesjegyig és elfütyülheti az eredményt, ha le van véve a hangerő hogy ne halld.Amúgy annak ellenére hogy kiszámolja már 0.5 után, fényévekkel többet tett a "tűrhetőségért" a low persistence mint a hang. Egész egyszerűen semmiféle problémát nem okozott a hangzás eddig sem nálam, sőt iszonyat sokaknál a vive esetében sem, ahol ugye nincs oculus 3d hangzás (sőt sokszor semmi extra hangzás sincs, sima hangfal). Szóval tartom, hogy a kényelemért és az immerzióért ugyan tehet a 3d hangzás, de nem ettől fogunk vagy nem fogunk rókázni. Ergo nem előfeltétele a 3d hangzás annak, hogy ne rókázzunk.
-
Szimulál 3d hangzást, de:
1: régi sdk-nál is?
2: akkor is ha nem fülessel hallgatom hanem sztereo hangfalon van kinn?
3: akkor is ha nincs vagy halk a hang?Márpedig ilyen esetekben SEM volt speciel nálam semmi gond. Lehet hogy másnál van, de ettől még nem válik szabállyá, törvénnyé és mindenki számára általánossággá hogy "kötelező mert enélkül jön a róka". Ez így ebben a formában nettó általánosított baromság.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest