Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Teljesen igazad van: ebből én is kimaradok.
Nagy teljesítményű asztali PC, 11,6"-os nagy akkus noti / netbook és WP-s okosteló mellett valószínűleg ez lenne a világ legfölöslegesebb kütyüje.(#12) kromatika: ne legyél abban annyira biztos. A hasznavehetetlen RT-s szutykokat leszámítva, a valódi windowsos tabletek egyszerűen megfizethetetlenek. Nem csak a magyar fogyasztó számára.
-
raper
senior tag
A windows csak erőlködik. Nem tudom menyire lesz jelentős ennek az operációs rendszernek a térnyerése ezen a területen.
-
Cathulhu
addikt
Újabb IDC fail, számolja még valaki egyáltalán? Komolyan nevetséges az a cég, tudnám ki veszi még őket komolyan, hogy pénzt is ad ilyenekre....
-
Móci
addikt
Viszik, mint a cukrot, ha kell, ha nem.
Én szerintem kimaradok a tablet őrületből, de egyre több ismerősömnek van már. -
Ennyit az előrejelzésekről...
-
kromatika
veterán
Ez szerintem várható volt.
-
_Oscar
tag
válasz
hm_nindzsa #3 üzenetére
Akkor neked találták ki a 8-9"-os kategóriát.
-
MZperX75
addikt
nem vágyakozom ilyen kütyükre előbb lesz e-papíros olvasom amivel lehet netezni miközben tapicskolod....
-
hm_nindzsa
csendes tag
Jó volna venni egyet de hát az én kezemhez nem való a 7-es túl kicsi a 10-es meg azért nem jó mert az meg túl nagy ahhoz hogy elférjen a zsebemben.
-
DeSanto
őstag
Idén én is tervezek egy tabletet venni.
A telefonomat pedig kicsire cserélem... -
dfsz34
őstag
Nekem van 9,7-es meg 7-es tabletem is és tényleg az van, ha menni kell valahova, akkor a 7-est viszem, mert sokkal praktikusabb. A nagy tabletek megmaradnak fotelből netező gépnek, meg ha kocsival megyünk valahova, akkor a gyerek azon nézi a rajzfilmet de én meg inkább a 7-es viszem magammal mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest