- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
A játékfejlesztők egyszerűen nézik, ahogyan egyre bonyolultabb lesz minden, így egyre több pénzt költenek a szoftver kifejlesztésére is, amit természetes, hogy nem tűrnek el a végtelenségig. Idővel alternatívát keresnek, vagy akár egy új API-t kérnek az egyik gyártótól, akkor is, ha az a piac számára nem ideális.
Vagy fejlesztenek konzolra. Vagy mobilra.
Érdekes opció lehet még a Valve álláspontja is, akik nyílt forráskódú OpenGL drivereket szeretnének. Ennek főleg az Intel nagy támogatója...
Így azt a minimális összeget is megspórolják, amit eddig költöttek OpenGL driverre (szerintem nem éri el a 7 számjegyet a driverfejlesztési osztály éves költségvetése).
Az NVIDIA a nyílt forráskódú drivereket nem segíti, ami szintén stratégia, hiszen a vállalat szeretné, ha a játékfejlesztők az NVIDIA mérnökeivel együtt dolgoznának minden készülő programon. Éppen ezért nem kínálnak jó fejlesztőeszközöket OpenGL-hez, mert nincs igazából érdekükben, hogy egy stúdió önerőből ki tudjon fejleszteni egy AAA kategóriás játékot OpenGL leképzővel.Ez viszont nekem magas. Ki lehetne fejteni bővebben? Vagy az nVidia mérnökeinek annyira nincs munkájuk?Az első oldalt felületesen olvastam el....
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest