- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #221 üzenetére
Sajna még nem tudtam megmérni direktben, de ma a wifis gépemen sikerült végre 30Mb/sot mérni fsn.hu-val. De télleg csak max sebesség, a letöltés idejének nagy részében nem volt ennyi. Eléggé ingadozott 2,8MB/s és 3,7MB/s között. Nem hiszem, hogy ez a n wifi miatt lenne... Na majd most már télleg kimérem direkt a modemtől.
-
válasz
WonderCSabo #219 üzenetére
kábelen direktben is csak annyi? nincs valami saját szűk keresztmetszet? gondolok itt; router, g-s wifi...stb?
-
WonderCSabo
félisten
Megcsináltam ezt a pcreg cuccot, már gyorsítottak is. Egyelőre csak 25Mb/s jön át, remélem idővel felmegy ez 30-ra.
-
juliabrilke
veterán
Ma jönnek bevezetni 16:30 után a 60Mbites csomagot. Ha minden ok lesz, akkor meg kérem a 120Mbit-est.
-
_Gomba_
tag
Nekem elég volt az is, hogy a kiscsaj a UPC-nél annyit mondott: "Ja a megjött a digi mi ?"
Amúgy meg lejár a szerződés és fizeted ugyanazt a pénzt.
Én is pont így jártam. Bementem hozzájuk, hogy akkor kisebb csomagba szeretnék lépni. Nem lehetett csak nagyobba. Megbeszéltem a nőcivel, hogy mit csináljunk. Ő klimpírozott a gépen, de nem tudja elfogadtatni mert nem az én nevemen van. Beküld majd 1 üzletkötőt. Aztán jött 1 üzletkötő, hogy itt vannak amiket megbeszéltem a hölgyikével tegnap és már csak alá kell írni.De tök mindegy. Mivel most törölték el a hűséget. Tehát nem értem mit rinyálnak.
Amúgy meg nézd a piaci részesedést. Én inkább nézem azt, hogy alig lehet sorra kerülni a UPC-nél a lemondók közt.
-
szerinted piszkálódás, ha kétségbe vonom/mesének titulálom azt, hogy a digi eltünteti a upc szolgáltatót?
hát, lelked rajta...
igaz, nem több tb a korlát, ennek ellenére találsz több olyan hozzászólást, ahol leírják/linkelik, hogy bőven túllépték a korlátot - akár többszörösen is -, és ennek ellenére nem csökkentette a szolgáltató a sebességüket, ne lettek lekorlátozva
szerintem idővel elképzelhető, hogy a nagyobb sebességek mellett, arányosan az egymást követő 3 hónap átlagában forgalmazható 300 gb is nő némileg - hivatalosan is...
mellesleg ez nem vitatkozás, legalább is én nem annak veszem! -
eXodus
őstag
"nem arra értettem/írtam"
Tudom, csak a piszkálódó hszedre ugyan úgy válaszoltam.
Bár még mindig sok helyen túlzol...
"hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta..."
Tudod nagyon jól h nem kell foylamatosan letölteni gyors internettel, és azt is tudod h nem több TB/hó a korlát. Áhh de minek akarok én vitatkozni.... -
zoltanz
nagyúr
Nálunk is örömmel vettem tudomásúl a sávszél emelést, most már lehet arányt javítani a torrent oldalakon.
-
nem arra értettem/írtam, a te felvetésedre csak azt tudom mondani; hát, jelenleg ez van...
engem egyik sem érint, az egymást követő három havi forgalmam átlaga még a 30 gb-ot sem éri el - nem, hogy a 300 gt-ot -, és a torrent nálam teljesen mellőzött dolog.
ha a fentiek alapján kicsit elfogultan nézem a dolgot, akkor több szempontból is osztom azon kevesek véleményét, akik azt mondják, hogy nem arról szól egy ilyen kategóriás előfizetés, hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta...
ha én is nyomnám a torrentet ezerrel, akkor viszont lehet, hogy teljesen más lenne a véleményem!
most, hogy 15/2 helyett 30/3 lett a sebességem, ígéretet teszek arra, hogy több youtube zenei videót és hasonlót nyomok majd, és legalább részben megpróbálom beleélni magam azok lelkivilágába, akik többet/sokat forgalmaznak havonta! bár szerintem a havi 50 gb körüli adatmenniységet már nehéz lesz összehozni - de mindent elkövetek majd...
a torrent viszont eztán is mellőzött téma lesz részemről, nem látom értelmét... -
juliabrilke
veterán
Nos.
Mai napon betelefonáltam és csinálunk egy tesztelést a 60Mbites csomaggal. Utána ha szépen bírja a rendszer, akkor meg jöhet a 120-as is.
-
_Gomba_
tag
Már nem tudtam szerkeszteni bocsi...
Most kaptam fű alatti híreket: Digi emel 50ről 80ra okt. 1től.
Hali fiber
-
_Gomba_
tag
Hali!
Én is léptem a UPC kretén rohadék bandától!
-10 éve voltam előfizető, soha nem szóltak, hogy emeltek vagy olcsóbb ha feljebb lépek stb
-ha kimaradás volt akkor az min 3 nap
-korlátozások förevör
-és most ahogy le akartam mondani kötnek, hogy én aláírtam még 2 évet...
ja aláírtam de az üzletkötő töltötte ki helytelenül és most fizessek vissza 30 ropitVisszakapják és hulljanak el vele.
Összehasonlításképen:
UPC Fiber 60: 8000 Ft 1 év hűség
Digi: 50/25 net+teló+tv 4500 Ft 1 év 3000 Ft 2 évSztem egyértelmű.
BYE-BYE UPC
Ui: Lehet kicsi cég a digi, de nemsokára átveszi a hatalmat és upc takarodik.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Mennyibe került korábban a
Bronze
Silver
Gold csomag?
És volt hozzá hűség?
Meg ezeket melyik szintekre fogják emelni? És most ugyanannyit fizettek majd?
Nekem társasházi 30/3-am van 3800-ért 1 év hűséggel. Kicsit ideges vagyok most, hogy én gyanúsan nem fogok kapni emelést.... -
juliabrilke
veterán
válasz
SixStitch #193 üzenetére
Ügyfélszolgálatosoknak (főleg a butácska kislányoknak) sosem hiszek.
A T. cégnél volt oylan, hogy meg akartam rendelni az akkori legnagyobb csomagot. Mondom a hölgynek, hogy mit szeretnék.
Erre kérdezni, hogy miért? Van nekünk olyan csomagunk? A kollégájával 5 perc gyűjtőmunkával kiderítette, hogy tényleg van. (persze csak egy szórólapról) -
juliabrilke
veterán
válasz
SixStitch #184 üzenetére
Egyoldalú szerződés módosítás esetén meg leírtam, hogy mit kell tenned. Hamarabb szabadulhatsz. ;)
Hidd el, hogy nem akarlak áttéríteni, nem vagyok üzletkötő.
Abban viszont igazad van, hogy mondjuk egy hűségprogramot kidolgozhatnának.
De szerintem nincsennek olyan szorongatott helyzetben, hogy ezt kelljen csinálniuk. -
-
RBJ
addikt
válasz
SixStitch #152 üzenetére
MIT beszélsz megduplázodott 15 ból lesz 30 .
ha a feltoltésre értetted az tényleg sovány. lehett volna 5 Mb legalábbitt dobálozunk a nagy megabitekkel csak elfelejti mindenki , hogy honnan kezdte .
anno 512 Kb el kezdtem DC ++ vel és volt hogy hetekig ment gép folyamatosan mig lejott valami.
most meg megvan mindenki orulve , hogy nem 3-4 perc hanem esetleg 7-10 perc.
én azt mondom 15Mb már elégséges sebesség . egy 7-8 gb xbox iso lejon 45 perc alatt akkor meg minek sírni.
Mondjuk azért nem haragszok a upc re hogy 30 Mb lett. -
Soma01
veterán
Szerintem a UCP akkor sem örül a Diginek, bármennyire mondjátok, hogy nem számít neki. Mert pont azokat az ügyfeleket veszi el a Digi, akiket a legkönnyebben ért el a kábellel a UPC, ezért a legolcsóbb volt neki, még jó hogy akciózik a társasházakban. Ezért tud a Digi is olcsó lenni és ezért nem megy a digi a kertvárosi részekbe MÉG, mert ott 1 előfizető elérése költségesebb.
Szerintem.Nekem is UPC van és gondom nincs eddig vele, de észnél kell lenni ha az ember akar valamit módosítani, nehogy rásózzanak valamit ami nem is kell neki csak "most akciós".
-
bambano
titán
válasz
Kalandor #157 üzenetére
A digi is csak az ethernet hálózatos területeken ad nagy feltöltést, a kábelmodemes területein annyit vagy még annyit se ad, mint a régi upc csomagok.
#158: például azért lehet más áron adni a társasházi csomagokat, mert a társasházi hálózat a társasház tulajdona és ő fedezi a karbantartási költségeket.
#165: dabadab azt sugallta, hogy MÉG nincs korlátozás. Feltűnt ugye, hogy senkit nem engedtek be a mobil világba 4-nek, nemcsak a digit. Éppen pont olyan volt a gazdasági helyzet, hogy jobban járt az állam, ha érvényteleníti a tendert.
#170: nem, a digi indult a magyar mobiltenderen.
-
juliabrilke
veterán
válasz
SixStitch #165 üzenetére
Nos igen. A korlátozás. Azt nem tudom megmondani, hogy mit hoz a jövő a 2 cégnél.
Kinél lesz, illetve mekkora.
Szerencsére a belvárosban több választási lehetőség is van. A Digi is itt van a közelben már.
De ha a UPC nem játsza le a bizalmamat, akkor megtartom. (ez a T-online-nak nem sikerült sajnos)Mindenesetre várom most, hogy legyen a netváltás, de még nem kerestek meg.
-
dabadab
titán
válasz
SixStitch #167 üzenetére
"Ja ha mind1 neki, hogy kb. 3 év alatt befizettem 360eFt-ot TV-ért meg netért, akkor jó:9"
Nem mindegy, csak eppenseggel csak azert, hogy azt az evi 120k-s (minusz AFA) bevetelt megtartsa, nem realis, hogy orszagosan nehany millardot elkoltson. Ezzel szemben pl. a T valamivel komolyabban befolyasolja, mivel ott nem csak a piacanak egy apro kis toredekerol van szo, hanem eleg nagy reszerol.
Windowst meg nem toltok le, remekul elvagyok nelkule.
-
dabadab
titán
válasz
SixStitch #162 üzenetére
Nem elmelet alapokon, hanem konkret tapasztalatok alapjan beszelek. Nem bittorentezek, igy ez engem nem erint, en azt latom, hogy letoltesekkor szepen jon az adat, eleg gyakran a full 120 Mbittel.
Lehet, hogy teged elveszitett, de ez igazabol tok mindegy neki, annak a par elofizetonek a megtartasara, akiknek egyaltalan van lehetosege Digire valtani, nem fog valtoztatni az egesz orszagban.
-
juliabrilke
veterán
Nekem csak 1x volt velük bajom, de azt gyorsan áthidalták. Annak meg csak örülök, hogy gyorsulással jár a többi szolgáltató megjelenése.
Nálunk nem elérhető a Digi, mert nem panelban lakunk és erre neki nem nagyon éri meg a terjeszkedés.
Ezt az örömöt tehát meghagyjuk a panelosoknak. -
dabadab
titán
válasz
SixStitch #156 üzenetére
"120 Mbittel kb. 7-8 perc alatt lejöhet pl. egy DVD image. Szükséges ez a sebesség?"
En a magam reszerol hatarozottan elvezem, hogy amikor kell valami, akkor az megvarhato idon belul lejon, szoval igen, jo dolog az a 120 Mbit.
csibor: az UPC-nek soha nem volt monopoliuma, a Digi pedig tul kicsi ahhoz, hogy erdemben befolyasolja az UPC piaci viselkedeset.
-
csibor
addikt
válasz
juliabrilke #159 üzenetére
Nem lehetne inkább úgy tekinteni a Digire,mint aki letörtre a Upc monopóliumát
Mindenki fanyalog a neve hallatán,de senki sem akar emlékezni az előtte lévő szolgáltatói hozzálásra.
-
juliabrilke
veterán
-
RBJ
addikt
http://pcreg.upc.hu
esetleg aki nem akarja megvárni novemberig a sávszélleség novelést.
Amennyiben a sebességnövelés befejezési dátumát megelőzően szeretné igénybe venni internet szolgáltatásán a
megnövekedett sebességeket, újra regisztrálnia kell a modemét a UPC Magyarország Kft. hálózatán. A művelet
mindössze két percet vesz igénybe, a regisztrációt a http://pcreg.upc.hu oldalon végezheti el. A regisztrációt követő 36
órán belül biztosítjuk a megnövekedett sebességeket internet szolgáltatásán.tegnap este regiztem be
ma ujrainditottam a modemet ujra és lon sávszélnoveléssilverőé 15/2 lett 30/3
-
syl5
őstag
válasz
Neil Watts #58 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Szal társasházi kedvezményest is emelnek? a 30/3-ast?
Face8814:
ilyen brutális netet, ilyen olcsón melyik szolgáltatónál, hol lehet kapni? -
mr.geeZ
aktív tag
Valaki tudja, mi a prioritás az emelés során? Mely kerülekben, mely csomagokat állítják elöszőr át, stb.
-
g@bo
nagyúr
upc-ről nemtudok rendesen msn ezni képpel, mig máshonnan, adsl ről simán.
ötlet urak?
-
Ronin-
senior tag
hát ez a 120/10 télleg átverés..
86-nál kiakadt, tovább nem tudott mérni -
Grifid
aktív tag
válasz
shabbarulez #134 üzenetére
Akkor csak arányában misztifikálom a lakhelyemet jó?
63 lakás 49 Digi előfizető a többiek meg beleestek a hűségcsapdába.
Elötte csak UPC volt, de a kiépítéstől számítva 10 hónapot kellett várni a szolgáltatásra mert a mocsok UPC-nek kizárólagos joga volt.
Ameddig nem jött a digi, a upc-nek esze ágában sem volt senkinek ajánlani a társasházi kedvezményt vagy hasonlót. Sőt még be is tagadták hogy OTT PONT nem lehet amikor érdeklődött az ember.Megjött a digi. Csak úgy izzottak a telefon vonalak a sok kedvezménytől, csak akkor már a kutyát sem érdekelte.
Így volt az alap számlám havi 18K és ebben nincs benne a telefon használata.
Megjött a digi az egész hóbelebancot kapom 7400 HUF-ért.9 év upc előfizetőként, nuku kedvezmény az új előfizetők pedig fele áron kaptak szinte mindent.
-
Draken
őstag
válasz
shabbarulez #134 üzenetére
Lehet, hogy állandóan felemlegetett téma, hogy veszti az ügyfeleit. Úgy látszik, eddig nem sokan észlelték avagy került tudomásukra a upc mint mocskos szemét banda.
Ezek után mond el nekem, hova fogja tudni növelni a sebességet mondjuk feltöltésben? Semmilyen üvegszálas technológiába még bele sem kezdtek, ezzel az új fiber powerrel akarják húzni az időt és begyüjteni a sok hozzá nem értő ügyfelet. Állati sokan vannak, akik a 300giga korlátról és a priorizálásról sem tudnak, sőt arról sem, hogy árban kijöhetnének olcsóbban, csak ugye senki sem tájékoztatja őket (persze akkor már megtörténik a tájékoztatás amikor a kedves ügyfél le szeretné mondani valamelyik szolgáltatást).
Arról is beszélhetnénk, hogy a 60 vagy 120megás net mire kell? Persze hogy p2p-re..amit pont priorizálnakA tv-ről: Ha éppen valaki a minőségre törekszik és már rendelkezik egy full hd tv-vel, akkor ahhoz illik a legjobb digitális csomagot választani, a havi díjával talán még nem is lenne gond, de az egyszeri 10ezer forint röhejes, az oldalukon ha jól figyeltem meg, nem is közlik, hogy a legjobb beltéri egység a havidíjon kívül egyszeri 10ezer forint.
És mint már mondtam, a legkorrektebb az lenne, ha (legalább) budapesten belül mindenki megválaszthatná a neki legszimpatikusabb szolgáltatót, legyen az upc, digi vagy té.
Valakinek a gyorsaság a fontos és hogy ne korlátozzák, valakinek meg az ár, hogy minél olcsóbban kijöjjön. -
shabbarulez
őstag
UPC 2006 Q2
kábelTV 729e
DTH(tányéros) 177e
Internet 168e
telefon 125eUPC 2007 Q2
kábelTV 716e
DTH(tányéros) 159e
Internet 243e
telefon 161eUPC 2008 Q2
kábelTV 641/48e (analóg/digitális)
DTH(tányéros) 174e
Internet 306e
telefon 215eUPC 2009 Q2
kábelTV 511/124e
DTH(tányéros) 183e
Internet 324e
telefon 239eA Digiről sem a hazai, sem a román anyavállalatról gyakorlatilag nincsenek érdemi adatok, mivel egyik cég sem publikál negyedéves pénzügyi kimutatásokat, egyéb adatokat. Több évvel ezelőtt az NHH még elérhetővé tett félévente készített szolgáltatói előfizetői számosság adatokat, de azóta ez is megszűnt. A Digi ügyfélszámosságáról gyakorlatilag az volt az egyedüli érdemi adat, de több éve már az sem érthető el.
Egy idén tavaszi újságcikkben jelentek meg Digi részről ügyfélszám adatok, maximum erre lehet támaszkodni.
kábelTV 168e
DTH(tányéros) 419e
Internet 100e
telefon 62eA Digi az ügyfelei jelentős részét a tányéros ügyfélkör adja. Ezeket az ügyfeleket viszont nem más szolgáltatóktól szedték el, hanem olyan ügyfélkör adja akik korábban a földfelszíni ingyenes három adót nézték. Ez az ügyfélszám elsősorban a kezdeti két évben 2006-2007 hízott fel, akkor amikor még ingyen adták az STB-t, sőt kezdetben az első évben nem is kellett fizetni. Ez az addig ingyen tv-zőknek jó ajánlat volt, mert nem kellett magas egyösszegű belépési díjat bevállalni, a havi 1200/2700-os havidíj még bevállalható volt, főleg az előbbi. A három adóhoz képest még az 1200Ft-os tányéros csomag is nagyobb kínálatot adott, míg az ár még elfogadható. Ezeket a csomagokat jellemzően a vidéki, infrastruktúrával igen rosszul ellátott terrületeken élők vették, akik fizetőképesség terén nem túl jól állnak, ezért csak az igen olcsó csomagok jöhettek náluk számításba.
A kábeles hálózat kiterjedtsége EMKTV időszakban(2000-2006) nem volt túl nagy, talán százezer háztartást ha érintett, az internet előfizetőszám is alig tízezres volt. Három éve annak hogy a Digi elkezdte a vezetékes terjeszkedést a nagyobb városok paneles részein és LAN-os internet csomagokkal is megjelent. Ez a három év alatt új vezetékes infrastruktúrával talán 200e háztartást fedtek le és ezek mind a könnyen és olcsó költségszint mellett lefedhető nagyvárosi lakótelepet jelentették. Mo.-on 4 millió háztartás van és azok nagy része vidéki, kertesházas háztartás ahol már sokkal drágábban és időigényesebben lehet vezetékes hálózati infrastruktúrát kialakítani. Szóval ezek az "előbb-utóbb kiérnek mindehova" kijelentések erősen levegőbe puffogtatások. Gondolj bele ha 3 év kellett 200e könnyen és olcsón bekábelezhető háztartáshoz, akkor mennyi idő is kell 4 millió zömében nehezen és drágán bekábelezhető háztartáshoz? Bizony elég nagy számot fogsz kapni végeredményül.
UPC-vel kapcsolatban fórumokon állandóan felemlegetett téma hogy úgy veszti az ügyfeleit mint a huzat és pár év és csődbe megy. Ezt ismételgetik páran fórumokon már hosszú évek óta, de az adatok és tények nem igazán a fantazmagóriáikat támasztják alá. A UPC internet előfizetői köre az elmúlt évtized alatt minden pénzügyi negyedévben növekedni tudott. Viszont most már lassan nem fog, aminek kevésbé van köze a Diginek, sokkal inkább annak hogy a hazai internet piac telítődött így már egyik cég sem tud igazán növekedést felmutatni 2009-től.
Egyedül a vezetékes TV előfizető számosság az ami UPC-nél csökkent az elmúlt 3 év során. Az is leginkább az elmúlt egy év során. Ebben az időszakban viszont a legnagyobb konkurens a Tíhóm jelentős növekedést tudott produkálni IPTV és tányéros TV előfizetői fronton. Szóval itt is inkább a legfőbb konkurens volt az aki UPC-t meg tudta szorongatni. Persze a Diginek is van hátasa,a UPC-re de azért messze nem akkora mint amekkorát egyeset köré misztifikálnak.
-
Grifid
aktív tag
Volt egy beszélgetés a tv-ben ahol szóba került az előfizetői létszám és feldobták a digi 2008-as adatait.
400000 új előfizetőjük volt. Szerinted kb mennyi előfizetőt vesztett a UPC, hogy kirúgták a teljes vezetőséget és új embereket állítottak a helyükre?
Csigalom van és bigavér, sok helyen terjeszkedik a digi. Elöbb-útobb kiérnek mindenhová, hacsak "valamelyik" szolgáltatónak nincs kizárólagos joga az adott területre X ideig, mert akkor meg kell várni az újra pályáztatást. -
tildy
nagyúr
hm, miért emlékeztem silverre? bronze volt.
-
Ronin-
senior tag
hidd el, nem csak azért.. amikor mi megrendeltük a tányéros digit, öreganyám nevére rendeltük.. rá 2-3 hónapra bementünk ,hogy átiratjuk a mi nevünkre.. hát az istenért se akarták felfogni,hogy mit akarunk, olyan sötét banda van itt fehérváron.. kb fél év utánajárás kellett,mire megértették a dolgot és végre a mi nevünkre és címünkre küldték a számlát.. de ez egy hosszú történet,úgyhogy nem részletezem.. ezzel szemben engem upc mindig készségesen felhívott,hogy mi a helyzet (le is kopogom), sőt 1x csak úgy felhívtak,hogy kijönnének bemérni a zajszintet.. kijöttek, átkábelezték a fél házat,meg kicserélték a csatlakozókat díjmentesen.. télleg de g*ci a upc
-
Draken
őstag
panelproli
-
Ronin-
senior tag
ja nagyon.. azért a digit se kell annyira isteníteni.. főleg,hogy az esetek 90% ában csak a város központjában érhető el, aztán 2 utcával lejebb már le van sz@rva mindenki,mert azzal csak 10 ügyfelet nyernének a 20 helyett.. fehérváron már 1 éve is talán,hogy van digi a belvárosban, bezzeg pár km -el kijebb a városközponttól már semmi.. ennyit a digiről.. arról meg ne is beszéljünk,hogy a sima tányéros digi-t haverom megrendelte tavaly októberben, azóta is jönnek bekötni.. éljen a digi! ?!
-
Csabee.
nagyúr
Igen , én írtam! Csak én korlátlan sávszélességű FTP-re gondoltam
De ezt a 120mbit-et tényleg csak p2p-n lehet legtöbbször kihasználni! Ha valakinek lesz ilyen kapcsolata, arra kíváncsi lennék hogy mennyire fogják vissza!
A fel letöltés egyidejű gyorsasága a duplexitástól függ!
-
eXodus
őstag
válasz
WonderCSabo #116 üzenetére
Elírta: ftp://ftp.fsn.hu/
Pedig könnyű találni.
(Nekem megy le-fel egyszerre teljses sávszélességgel.) (suliban is ment passzív, 100+Mbit/s)
Viszont valaki említette korábban h aki akar letölteni az FTPről tölt. Na ez nem igaz. Nagyobb tartalommal rendelkező ftpk szépen levannak korlátozva. (persze a fent említett ftp nem rendelkezik tényleges tartalommal
)
-
bnss
veterán
válasz
WonderCSabo #113 üzenetére
Pl. ftp.fsr.hu - itt lehet reális értéket mérni.
szerk.: igaz, ez nem honlap, de én személy szerint inkább ennek hiszek.
-
eXodus
őstag
válasz
WonderCSabo #113 üzenetére
"Akkor milyen sebességmérő honlapot ajánlasz?"
Torrent.
Ha azzal jól megy, akkor minden más is jól fog menni. -
anulu
félisten
HDD gyártók meg dörzsölik a markukat. nem használom gyengén se a le se a feltöltési oldalát a netemnek, de a 25/5 nekem is bőven sok
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest