- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
Pont ez az, amitől bizonytalan vagyok, mert a fesz emelés stabilizálta a tuningot. 200 Mhz a ref.clock 1,35V mellett. Ezt emeltem két lépcsőben 270 Mhz - 1,45V-ra. Először az órajelet emeltem és a bizonytalankodás a fesz emelés után szűnt meg, ezért érdeklődtem, hány százalék után jött a pukk.
-
hallari
tag
válasz
dízelracer #68 üzenetére
Akkor csak reménykedem...
Vagy visszaállítom. De kösz, hogy visszaírtál.
-
hallari
tag
válasz
dízelracer #59 üzenetére
Mennyivel emelted az alapfeszt? Csak azért kérdezem, mert nekem is AMD-m van és pont most húzgáltam meg.
-
hallari
tag
Havidíjas tuning...
Ennél már csak az lenne jobb, ha valami olyat találnának ki, hogy:
"Nyugodtan tuningolja a processzorát! Most kizárólagos akcióban +50 dollárért olyan opciót biztosítunk önnek, hogy túlhajtásnál, ha processzora veszélyes jelenséget tapasztal, akkor automatikusan tárcsázza a support centerünket, és új, biztonságos értékeket állíttat be magának, majd erről sms-t küld önnek!" -
hallari
tag
Én se értem, miért nem oldják meg egy kis beépített "fekete doboz"-zal a főbb jellemzők logolását. Lehet, hogy tényleg nem éri meg minden prociba a beépítés pluszköltsége, annyira kevés a garis csere. Akkor viszont tényleg MC Pitének van igaza, hogy simán pluszbevételt akarnak generálni kockázatvállalás nélkül (vagy nagyon minimális kockázattal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest