Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
feket663
tag
Én az ősszel simán végigmentem a patakvölgyben, pedig nem vagyok az a sportos fajta a 102 kilómmal.

Egyébként csodálatos a táj, mind a völgyből nézve, mind a hegy tetejéről, mert visszafelé ott jöttünk
-
perempe
veterán
én a Szádelői-völgyben szoktam járni, ami hasonló. Miskolcról meg lehet csinálni "egynaposba" vonattal: a Miskolcról 7:08-kor Tornanádaskára induló vonatnak van buszcsatlakozása a határhoz. a határtól 700m-t kell menni, majd letérni balra egy földútra, a cementgyár megkerülésével el lehet jutni Méhészudvarnokra (Dvorníky-Včeláre), majd Szádelőre. a tanösvény teljesítése után vissza a határhoz, onnan busszal vissza Tornanádaskára. [link]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Igen , az valóban félreérthető - erdei sikló. Ami a törvényeket illeti. jelenleg 3 törvény van érvényben:
1 - Minden 500 gramm feletti drónt regisztrálni kell (nekem spark van az 300 grammos , nem kell regisztrálni).
2 - Minden repülés előtt legalább 30 perccel telefonon vagy e-mailben értesíteni kell őket a röptetésről
3 - Lakott terület felett tilos fel és leszállni (és emberek embercsoportok felett is) -
Geller72
veterán
Inkább erdei sikló. A vízi sikló jobbára mocsaras, árteres részeken jellemző.
A cikk tényleg jó, a képek is. Ellenben nem tudom, hogy milyen drónos törvények vannak arrafelé, de ez itt nálunk pl. engedélyköteles. Azaz ha valakinek a magánterületéről médiatartalmat készítenél, azt csak a tulaj előzetes beleegyezésével teheted. De gondolom, ott mások a jogszabályok, vagy nem érdekel.
. Bár azt a képet akár ki is veheted, mert nem sokat rak a vidékről készült cikkhez minőségben sem. 
-
nicu71
addikt
gyönyörű képek ,szinvonalas leirás ,hogy az már megszokott.Egy kérdésem van ,mit értetek "sima kígyó " alatt? Esetleg vizisikló?az a legközönségesebb,erre tippelek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Bár azt a képet akár ki is veheted, mert nem sokat rak a vidékről készült cikkhez minőségben sem.