- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB0401
aktív tag
Igazad van, az FPS-ek egérrel jobbak. Ennek ellenére az általam írt játékok számomra legalábbis tökéletesen élvezhetők mobilon. Ami nagy előnye a telefonnak számomra: könnyen hordozható. Emiatt "bárhol" tudok játszani. Persze, van laptop is, de azok nekem nem jönnek be, nem tervezek venni. Ha nagyon akarom, még tudom oldani billentyűzettel, egérrel mobilon is. Természetesen, ha a legjobb játékélményre vagyok gépen, egérrel és billentyűzettel játszom.
"kontroller-keret"
Ezalatt a Rog phone és a Red Magic 3 nyomásérzékeny plusz gombjaira gondolsz ? -
BB0401
aktív tag
A magasabb képfrissítést a gamer telefonoknál pont a játék miatt hozzák fel, azonban kevés játék támogat 90, 120Hz-et.
Az erős akku szerintem is fontos lenne, de a "normál" telefonokban is.
A Rog phone kiegészítői nagyon drágák, de már egy sima telefonhoz is tudsz kapcsolni Xbox kontrollert, amit viszonylag sok játék támogat.
Nekem sem Xbox-om, sem más konzolom nincs, ezért nekem marad a pc illetve a mobil. Lehet, hogy sokan mások is így vannak. A mobilban az a jó, hogy mindig nálam van, könnyen hordozható és multifunkciós. Mellesleg, üzemidőben jobb, mint például egy Nintendo Switch.
Szerencsére sorra jelennek meg mobilra komolyabb játékok, például nemsokára a Call of Duty Mobile, a Diablo Immortal, és elvileg majd az Apex Legends is. Ezekhez ha nem is gamer, de egy erős telefon fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest