Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Van egy üzemi laposom, egy asztali betonkeverőm, meg egy netbook. Legtöbbször a lapost használom, az asztali egy maradvány, a netbook meg... csak
A fogyasztás téma nekem is gyakran jár a fejemben, de az sem elhanyagolható, hogy a két lapos együttesen is sokkal csendesebben szöszöl, mint az asztali, és nem mellesleg helytakarékosabb is. Ráadásul a nagyobbik lapos teljesítményben is körbeszaladgálja az asztalit. Szóval vannak érvek mellette, de valóban nem mindennapi dolog, hogy beszaladok a bótba egy laposért mer benéz a divat az ablakon.
(#20) listerrr részben azért nem vonom be magam a statisztikába, mer nekem hivatalból van laposom, részben azért mert egy kicsit jobban állok, mint egy tecsós pénztáros
(#21) moonman én egyre több embernél látom azt, hogy bár nincsen tudatában a dolognak, de eléggé megvezeti az aktuális hóbort. Ez nem lámaság/lézerség, hanem csak egyszerű fogyasztói szemlélet.
(#24) zsivagooo próbáld ugyanezt úgy, hogy az asztalit kihúzod a konnektorból
Bár meglepő lehet, de a lapos is megy áramról
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest