- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #68 üzenetére
Nem rég elmentünk venni egyik ismerősömnek tabletet!
Egy régi Fujitsu Siemens laptopja volt, ami a koránál fogva kezdte megadni magát. A lényeg, hogy eladta, és úgy döntött, hogy mellé eladja az iPhoneját is, mivel neki arra, hogy netezzen (csak Facebook), meg egy-két oldalt megnézzen, untig elég a tablet!
Telefonnak meg tökéletesen megfelel neki egy alap Nokia 7250-es. A célnak megfelel, ha leesik akkor is 5-10E ftért még lehet használtban szerezni. Az iPhonehoz olykor egy alkatrész többe van...
Ajánlott az eladó hozzá egy 5.1-es hangfalszettet, mert, hogyha a tablettel együtt vesszük, akkor úgy féláron megkapjuk.
Erre a barátom odavágta hanyag eleganciával, hogy: 5.1? Nekem 2.0-s hallásom van, és tételenként is csak 2.0 fülem van!A tablet amúgy Archos 101, 16 gigás verzió.
Tudásba, felbontásba bőven megfelel! Az ára relatíve korrektnek mondható.
Hogy miért vett meg egész pontosan?
Kis lakásban él! Konkrétan az egész lakása 2 szoba nagyságú. Oda nem kell neki sem asztali gép, sem laptop! Ezt a kis ketyerét simán bedobja a TV-s szekrény fiókjába, és máris megmarad a hely. -
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #66 üzenetére
Az új filmek 90-95%-a egy kalap szar! Ezzel egyetértek!
Ismerőseim akik látják a 3D-t is (én nem mivel színtévesztő vagyok... mondjuk sokat nem vesztek...), sorozatban hallom, hogy ebben a filmben gagyi volt a 3D, a másiknál a Dolby hangzás fos.
Aztán kijön az adott film bluray-en, megveszik, és még azután is azt mondják, hogy felejtős!
Lehet sokan megvetnek, de Én az Avatart megnéztem kétszer. Látványos, színes, de ezen kívül az időmet jobban rabolta, mint gondoltam...
Inkább egy Kramer kontra Kramer vagy Száll a kakukk fészkére, esetleg Esőembert nézek helyette. Akár ötvenedik alkalomra is!Visszatérve a témához!
Ha egy film jó, az számítógépen, tableten, sőt akár mobiltelefonon is jó film marad! Miért? Mert van mondandója, a szereplők alakítása kiváló!
Lehet 17"-os monitoron nézni filmet, és adhat maradandó élményt! És lehet 80-120 centis FullHD Led-en is. De mondjuk nem hinném, hogy pl. Anthony Perkins alakításán a Psychoban pont a FullHD Led, az 5.1, vagy egyéb menő dolgok dobnának nagyot! -
(V) ó k u s
tag
válasz
Namelesske #63 üzenetére
Alig? Azért vannak filmklasszikusok és egyéni kedvencek, amikért még egyesek a mai napig elmennének moziba!
Természetesen, a TV műsoroknál már más a téma! A reklámok miatt eléggé pénzkidobás előfizetni net mellett és az USB-s világba kábeltévére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest