- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
Remélem amoled panelt kap a cucc. Csak ez tartott vissza az s6 lite vásárlásától.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
t72killer #10 üzenetére
"Aláhúzza ugyanis, hogy megkapja egy vagy több kiszerelés a stylusszal összedolgozó digitalizáló technológiát, a csúcskiadás Snapdragon 750G chipje pedig lóerőből kínálhat kellő mennyiséget a felső-középkategóriában, ahova a Tab S7 Lite 5G-t tippeljük."
A széria csúcskiadása, ami szerintük felső-középkategória
-
Somatom
veterán
Közben utánaolvastam. Nem fogalmaztam pontosan, mert régebben a DeX függősége a vezetékes képkimenet volt. Nekem ez hiányzik a Lite verziókból. Telóról adapterrel van HDMI, VGA, USB, LAN, Jack kimenetem. Magát a DeX felületet nem használom, mert a Samsungnak még nem sikerült eljutnia a virtuális billentyűzet opcióig. Hiába jelenik meg már tapis kijelzőn is a DeX felület, szövegbevitel nincs fizikai billentyűzet nélkül. Ezért én inkább képernyőtükrözést használok, engedélyezett freeform multiwindow módban, Tálca alkalmazással. Szóval, nekem a vezetékes képkimenet hiányzik a Lite Samukból.
-
-
-
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Egyetértek veled.
-
-
" a csúcskiadás Snapdragon 750G chipje pedig lóerőből kínálhat kellő mennyiséget"
Hogy mi tetszik? Kb a 4évvel ezelőtti csúcskategória szintje.
-
janeszgol
félisten
Erre kivancsi vagyok. Vajon lesz Tab S6e/S7e?
A Tab S7 tetszik. De igazabol egy Tab S4-el is ellennek (nemregiben kerdezett errol egy forumozo). -
bollokcs80
Korrektor
Jó lenne már róla(-uk) valami konkrét(abb) specifikáció és ár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest