- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Épp kétésgbe voltam esve, hogy ki vagyok fogyva a filmekből, és játékokból, amiket még nem fogyasztottam el, de érdekelnek. De ez talán érdekel (bár sohasem játszottam még egy játékukkal sem).
-
Vistaboy
veterán
Kicseréltem a trailert a magyar feliratos verzióra.
-
mephi666
nagyúr
jaja, csak ott éjfélkor kiválasztanak egy szerencsés hajadont a közönségből, akit élő áldozatként bemutatnak a "terror urának"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: d3 engem is jobban izgat, de sc2-re is benevezek, ha kicsit lecseng a hájp és jóárasítva meg lehet már venni
azért 13,5k nekem kicsit sok egy játékért... még akkor is, ha 99.99%-ig biztos vagyok benne, hogy hosszú időre odaszögezne a gép elé... -
littlelion21
addikt
Ha kiegészítenék a programot topless-show ökörsütés sörivás kombinációval, még engem is érdekelne...

-
kovsol
titán
ugye ha már lanparty nem lesz belőle akkor legalább launch partit rendeznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sry nem bírtam ki
amúgy én is rajongója vagyok a játéknak
-
mongoose123
aktív tag
ottan leszek

-
nkAAA
aktív tag
A teljesség kedvéért álljon itt a trailer magyar feliratos verziója

-
A végén vártam a kiírást, hogy "A mozikban 07.27.10.-én"

-
Gabr
tag
Bizonyára egy kizárólag PC-re megjelentő játékra (amire mindenki megveszi, ugye) jó sokan elmennek, főleg a 30e-res gyűjtői verzióért. Úgy tízen. Összesen. Bizonyára megéri, bár érezhető a 576 törekvése is, hogy mennyire bízik ebben az egészben, hogy az egyik budai, városszéli boltjában ünnepel... Westend, vagy Aréna Pláza? Dehogy!
-
Mappa
addikt
rohadt jó a zenéje ennek ..tisztára mint egy (animációs)film trailer

-
Sicilian
addikt
Remélem Diablo III-nál is lesz ekkora hájp, akkor ott lesz a helyem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azért 13,5k nekem kicsit sok egy játékért... még akkor is, ha 99.99%-ig biztos vagyok benne, hogy hosszú időre odaszögezne a gép elé...

)..