Új hozzászólás Aktív témák
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ez lesz a 14. Xiaomi telefon a családban. Redmi 1S-el kezdtük, most is épp 5 különböző típusú üzemel teljes megelégedéssel.
Vissza olvastam, hogy milyen hibákat írtatok, de ez nekünk nem probléma.
MIUI 10-et még nem kapott?Üdv.Bilux
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz noorbertt #247 üzenetére
Nem, nem egy kategóriáról beszélünk
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy OnePlus 3 telefon, szerintetek érdemes váltani redmi 6-ra? -
Chati77
újonc
Sziasztok. Ismerősnek ajánlottam a a Redmi 6-ot, mert nekem korábban Redmi Note 4, most pedig Redmi Note 5 Pro van. Ma megérkezett a telefon a GlobalStore-tól. Nem lehet bekapcsolni, próbáltam töltőre tenni, de egy óra töltés után sincs semmi. A led villog töltőre dugva. Hosszú bekapcsolásra rezzen és egy kis ideig folyamatosan világít, ugyanez van bekapcsoló és hangerő gomb egyszerre nyomására. Van még valami, ami megpróbálható vagy csere?
-
Skillet
addikt
Nálam nincsen headset (Bt) eldobálós gond. Ma is szinte egész nap használtam, de semmilyen problémát sem tapasztaltam. Egyre inkább tetszik a telefon. Időzített repülő mód helyett találtam egy időzített ki/bekapcsolás lehetőséget. Nekem ez is hibátlan.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Möggyütt.
Naon faja.kellően gyors.
Látszik a kijelzőn spóroltak, az 5A-n jobbak a betekintési szögek.
Antutu 7.1.0-án 75863 at hozott
cpu:36968
gpu:11891
ux:19377
mem:7627Zenfone 3 : Snapi 625:77732
cpu:38648
gpu:12830
ux:21505
mem:4749Fényképező teszt alatt.
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Skillet
addikt
Megnéznétek nekem, hogy nálatok működik-e a megüresedő ikonhelyek kitöltése?
A kamerára a dupla hangerő le gyorsindítást vajon hol kapcsolhattam be? Nem találom.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
matta2003
tag
Az itt lévő Redmi 6 tulajdonosok honnan és melyik modellt szerezték be?
nem 21 éves vagyok...
-
eXodus
őstag
Redmi6-ban nincs giroszkóp. (Vagy nincs hozzá driver)
Az esetek többségében a giroszkópot ki lehet váltani más szenzorral.
Ritkább esetben nem. pl: sky map: ott options/diagnostics és a gyroscope rész üres (A program több szenzor adataiból számolja a mozgást.)
Ez azért fekete pont a xiaominak h 2018ban kihagyja a giroszkópot bármelyik telefonjából.#222 hszben lévő képernyőérintés problémája másnak nem volt? Ha nem akkor ezt hogy lehetne gariztatni h ritkán jön elő a hiba?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Egyrészt, hogy visszataláljak.
Másrészt valszeg holnap hozza futár az eustock-tól.
Tartalék teló leszen, egy 5A-vált le.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SparrowG #228 üzenetére
Tegyél fel egy játékot, és próbáld ki. Több javaslat nincs.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
SparrowG
csendes tag
Mi működik??? Ami nincs benne az nem működhet. A kép álló vagy fekvő elforgatását az accelerometer érzékelő végzi, nem a giroszkóp.Szóval ez a része a cikknek igaz, hogy nincs benne.Próbáld ki egy 360 fokos videóval...A sim foglalatokról tényleg nem valósat îrtak. 2 nano sim és egy micro sd slot van
-
Skillet
addikt
válasz SparrowG #224 üzenetére
Nem értem miért rugózol még mindig a gyro-n. Már le lett írva, hogy működik, akkor mi a baj? Próbáld ki te is, ha nem hiszed. Vagy nálad nem működik???
Szerintem ez a teszt eléggé gyenge. Többek között a SIM-ekről is zagyvaságokat írnak.Skacok: 2 SIM-et tud fogadni, mindkettő nano!!! És a két SIM mellé befér egy micro SD is, nem az egyik helyére!!!
(#225) matta2003
Az egy redmi 6A, nem redmi 6. Mármint a képen, amit linkeltél.[ Szerkesztve ]
-
matta2003
tag
válasz SparrowG #224 üzenetére
Azt írják:
"A készülék két SIM kártya foglalatot kapott, egy nanot és egy microt képes fogadni, az egyiket pedig SD kártyával helyettesíthetjük. A beszédhang kiváló, mind a hívó, mind a beszélő tökéletesen hallja a másik oldalt, ami leginkább a duális mikrofonmegoldásnak köszönhető."Videókban úgy tűnt, hogy 2 nano sim + SD kártya.
A REDMI 6A szétszedős videóban úgy tűnik, hogy van slot a 2 SIM-tálcának, csak a borításon nincsen lyuk... KÉP
Mi az igazság?
szerk.:
közben megtaláltam ezt a videót: VIDEÓ[ Szerkesztve ]
nem 21 éves vagyok...
-
SparrowG
csendes tag
Egy tesz, amiben megerősîtik a gyro hiányát.
https://rendeljkinait.hu/xiaomi-redmi-6-okostelefon -
eXodus
őstag
Volt már valakinek ilyen problémája a redmi6-tal:
Ha a képernyő széléhez közel érintem meg a kijelzőt, akkor néha úgy érzékeli mintha hirtelen swipeoltam volna.
De csak néha... valamikor gyakrabban jön elő, valamikor minden rendben.Képernyőtesztelő appban ez így néz ki:
[kép]Ez bug v feature?
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet, de szerviz szempontból ez tök korrekt.
Szerintem persze
-
Graphics
Jómunkásember
-
matta2003
tag
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Adott egy P8 Lite, akksi csere után is gyorsabban merül a kelleténél. Vettem egy Redmi 6-t, ugyan azt a sim kártyát bele rakva az is gyorsan merül. Lehetséges, hogy a sim kártya a bűnös, vagy én fogom ki az ilyen telókat? -
Skillet
addikt
válasz gyuri2008 #211 üzenetére
Nem teszek rá semmilyen tokot. Egy "zoknit" szeretnék majd rá és ennyi. Meg persze várom a nillkin tempered glasst (kár, hogy nem gorilla, az nagy kincs).
Ami még nagyon érdekel, elfér-e a hátlap alatt egy fém lap (a mágneses autós tartó vékony fémlapja). De előbb megvárok egy YouTube videót, a hátlap leszedéséről.És még egy... A kamera "üvegére" kellene egy kis fólia. Így, hogy ennyire kiáll, könnyen sérülhet.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hogyan tudná már?
Mediatek chip van benne... Nem fog akkor Qualcomm megoldást tudni
-
ironbed
aktív tag
Valaki próbálta már Qualcomm Quickcharge töltővel?
Tényleg nem tudja?[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Időzített repüléshez gondolom root kellene?
A hátlapon tényleg kopik a cucc, eléggé gáz egy 1 hetes telefonnál[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Ki/bekapcsolás után nullázódik akkumulátor fül alatt, hogy mennyit futott a telefon mióta le lett húzva a zsinorról. Ez így eléggé vicces
Most megint ki/bekapcsoltam és most megmaradtak az adatok na majd kiderül...[ Szerkesztve ]
-
-
SparrowG
csendes tag
Picit cikinek találom a Xiaomira nézve ,hogy a festékkel spóroltak a hátlapon.Először amikor megjött a telefon azt hittem használt és azért ilyen halvány.Nem az lenne a cégnek az êrdeke,hogy jól láthatóan hirdesse a márkát? Szerintem picit bosszantó, tokot ide vagy oda...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest