- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
james008bond #33 üzenetére
"a gyári teszt során" - Ezt mondtam én is. A Customer Reviews teszt nem gyári teszt.
-
Silenzio
addikt
válasz
gretzky77 #24 üzenetére
Na, ez azért durva, mert én is csináltam ilyet (T-s értékesítőként), de egyáltalán nem volt kötelességünk, és üzletvezetői engedély kellett hozzá. Tehát vagy volt valami telefoneladási verseny, vagy ennyire cikinek tartotta az üzletvezetőség az esetedet. Minden esetre halál jó fejek tudtunk lenni. Most már csak tudnak, mert egy éve eljöttem.
-
Silenzio
addikt
Úszásnál simán beázhat egy S7 is. Ez a meddig merítheted hány percig, ez sok vitát képezhet, nem tetszik ez a rendszer. Pl. egy Pebble Steelt be mernék vinni úszni, egy LG Watch R-t nem. Bátyám bevitte az övét. Beázott. És mivel előfizura vette, biztos nem volt még szétszedve.
(#17) Viktor0610: így igaz, de nem 8 nap?
-
Silenzio
addikt
Egy: a CR elég nagy név, az egyik legnagyobb. Máskülönben a Samsung le se reagálja.
Kettő: te hány darab telefont szoktál vásárolni "mintavételezésre", okoska?Tegyük fel, hogy veszel egy IP minősítésű, ráadásul ütésálló darabot. Beázik. Gariban cserélik (jó fejek), de a cserepéldány is beázik rendeltetésszerű használattól. Te mégis mit szólnál? Elküldenéd a kurta anyjába a terhes, fax-szopkodó céget (ön-autokorrekt), nem? Csak nem képzeled, hogy végfelhasználói teszt címszóval ezres nagyságrendű mintavételezéssel dolgoznak? Összekevered a zsurnalisztikát a Samsung gyártósori meósaival, öregem.
Másfelől nagyon drukkolok nekik, hogy jó véget érjen ez malőr, mert semelyik nagy gyártó nem fejlődött akkorát 2 év alatt, mint a Samsung. Még a Huawei sem. Pláne flagship-szinten. Ezért van S7E-m.darvinya: a Sony tudta mondani, hogy nyitva hagytad az ajtókat, t. user. A Samsung nem. Az indikátorok állapotából fogják kikalkulálni, rendeltetésszerűen használta-e a user a telefont. Én mellesleg IP 68 szinten nem úszkálnék egy telefonnal. Lószar az, nem vízállóság. Arra jó, hogy lemosd a csap alatt, így se töltheted utána, a hangszórók se szólnak jó ideig, míg ki nem szárad. Macera.
Mellesleg a Sony is szokott gariztatni ilyen esetben, max rájuk kell pörkölni. Ha nem akarják a tutit, irány a békéltető testület, ők majd megoldják. De csak tiszta lelkiismerettel érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest