- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nem baj ha nem érted. Csak fogadd el kérlek hogy van aki ilyet szeretne.
Mert akármiért.
(én sem vagyok kiskezű, sem kistermetű, mégis egyszerűen rühellem a nagy készülékeket...kinek a szőke, kinek a barna, hmm?)Engem nem zavar hogy te nagyobb telefont szeretsz használni...vagy hogy sokan azt szeretnek használni...engem az zavar hogy azt sulykolják (elsősorban a gyártók) hogy mindenki azt szeret használni. De nem
Akkor sem
-
Peter13
senior tag
A tendencia tetszik. Kicsit ugyan "feltaláltuk a melegvizet" érzés, de akkor is. Évek óta várom hogy belássák végre hogy erre IS van igény (nem akarok én semkit rábeszélni hogy hagyjon fel a 5-6 hüvelykes telefonok használatával, csak lássuk már be hogy vannak akiknek nem ez a preferencia)
Végre-végre-végreAz ár viszont kérdéses. A Sony z5c nekem megfizetethetlen (na jó, bőven nem az, de a franc akar 400 fontot egy sz*ros telefonra kiadni). Szóval nem bánnám ha lenne egyszerű középkategóriás alternativa is, 4,5 hüvelyken vagy alatta. Nekem megfelel, és nem vagyok hajalndó feljebb lépni (130 mm-nél húztam meg a határt, a mostani THL T12 még éppen teljesíti). Baromira nem érdekel hogy mennyit dob antutuban, vagy hogy hogy fut rajta az Ashpalt xyz...
Ami érdekel: rendes akksi, rendes HD kijelző, rendes kamera (ez alatt nem a megapixelháborút értem hanem mondjuk hogy gyenge fény melett is használható maradjon), normális (középkategóriás, takarékos)proci 2GB RAM-al, használható navigáció, tisztességesen összerakott ház (ne adj' isten fém ház)
Ami nem érdekel: HD feletti felbontás, sztereó hangszóró, zabagép csúcsprocesszor, zabagép csúcs vga, ezer megapixeles kamera, vékonyság-mánia (nem szalámit akarok szeletelni vele), bővíthetetlenség mindenféle ökör kifogásra hivatkozva, üveg hátlap, érintés-erősség érzékelés, ujjlenyomat olvasó, szemkövető funkció, 3D.
Ha egyedül vagyok, sose lesz ilyen telefon
Ha nem, akkor van remény
. Azért érzem fontosnak hogy a Samsung meglépte ezt, mert akkor végre talán elindul ennek a méltatlanul hanyagolt szegmensnek a felvirágzása is (ahogy elkezdték ontani magukból a kínai gyárak a péklapátokat anno, hátha erre is rákapnak idővel). Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- PS Plus előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest