- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cattle_Decap
tag
Nem látom értelmét négy col körüli okostelefonnak.
Azon filmezni, én esetemben mangát olvasni, animét nézni, böngészni lehetetlen.
Most álltam Sony Z Ultra után egy gyerektelefon méretű S6 Edgere. Gépelni sem tudok normálisan. Se pontos nem vagyok, se nem kényelmes. És belegondolni is rossz, hogy ennél kisebb kijelzőn kéne néznem a F1 versenyeit, vagy olvasni a Warhammer 40k: Horus Risingot...
Kizárt, hogy öt colnál kisebb kijelzőn élvezet legyen a multimédiás tartalom.
Alig várom, hogy hozzájussak egy Sony Z3 Tablet Compacthoz és mobilommá tegyem. Nincs olyan funkciója az S6 Edgenek ami hiányozna. De ez már off.
Négy col környéke az átlagos, telefonálásra alkalmas eszköz. Maximum megnézni a menetrendet. Huzamosabb ideig használni mint böngészés stb. szerintem büntetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest