- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
likeaRAINBOW #624 üzenetére
Nagyon sok szerintem a 7870ért az az ár, egy középszerű kártyáért annyit....
Jok lesznek ezek az uj atik de piszok drágák -
BeLucZ
addikt
akkor viszont ez olyan szitu, hogy a 7970es kibaszott jó kártya ha nyugodt szívvel lehet 1,1 ghzre húzni ,mert akinek van egy bika tápja és kell neki a + kakao az kb boritkolhat + 200 mhzet, ami azért nem piskóta, és így már a kártya lidércnyomást okozhat egy 6990esnek is
Ahhoz képest hogy az elején milyen csalódott voltam, most egyre jobban fenem a fogam erre a gyönyörűségre, bár tudnám előre a kepler erejét, lehetne könnyen kalkulálni
-
BeLucZ
addikt
hajrá hajrá
kíváncsi vagyok az első tulajok érdekes beszámolóira, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy azért otthon más kicsit az egész kártya, mint az unalmas és száraz tesztekben, nálam pl mindig jobb eredmények születnek mint a tesztekben, relatíve jobbnak érzem a karikat mindig
-
BeLucZ
addikt
vki csinálhatna topikot a kártyának vagy még korai ?
-
BeLucZ
addikt
nézem itt a teszteket ezerrel, pont a battlefield 3 körül volt itt a sok nyavalygás, ahány teszt annyi féle eredmény, ugye tpu és guru3d tesztjében 5 fpssel volt jobb, meg 10% körüli előrelépésről irtak,
de nézem az overclockers.com tesztjét ahol 1080p ultrába nézik és a min fps és avg fps is majd 30%al jobb egy alap 580tol, min fps gyakorlatilag 60 (58), szóval akkor itt valaki valamit nagyon benézett, vagy pár oldal rosszként akarta feltüntetni az új jövevényt
tehát az ilyen nagyon gpu intenzív játékokban(bf3, metro, avp) ott 30% körüli előrelépés látható ami azért már tekintélyes és kezdetleges driverről beszélünk, másik oldalon pedig kifforott driver van -
BeLucZ
addikt
Mondjuk szerintem itt a legnagyobb csalódást a kártya azoknak az embereknek okozhatta akik hittek ezeknek a nagy belső teszteknek meg egyéb pletykáknak, akik reálisan gondolkodtak, azoknak szerintem tűrhető lett!
Ha belegondoltok, mikor kijött az 5870es , durván 30%ot vert átlagban a 285re és messiásként kezelték, most hogy a 7970es "csak" 20-30%ot ver az 580ra, mindjárt kiábrándító pedig nem az!
Először én is picit csalódtam, de aztán végig gondoltam a dolgot és beláttam, hogy a reális igényeket abszolút teljesítette.
EnnyiAmúgy a gyártók biztosan tudnának überfasza brutál teljesítményű kártyákat villantani, csak ezeket nekünk pici adagokban csepegtetik jó pénzért, hogy minél többet kisajtoljanak az amúgy is siralmas helyzetből. Hogy lenne e létjogosultsága? Szerintem lenne, mert brutál beállítások mellett egy "konzolport" is tudja izzasztani a gépet, az összes AAA cím konzolport szinte.
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
hát azért bf3, cry 2 stb szerintem elviselné azt a rohadt nagy teljesitményt, ha a plusz tranyókat teljesen a gaming vonalra áldozták volna akkor meg is lenne az a várva várt teljesítmény ugrás ...
GCN - Kepler viszony kb olyan lesz mint a 6970 580as viszony, érzésem szerint előreláthatólag, persze ha tényleg kiadnak valami 1024 CUDA magos vga monstert, akkor lehet spekulálni, de teljesen zavaros a jövőkép...
-
BeLucZ
addikt
Félelmetesen igényes, mindenre kitérő beszámoló lett! Elismerésem
Teszteket böngészve a neten számomra picit csalódás a kártya többletteljesitménye az előző generációhoz képest, úgy látszik 1 gpu-s csúcs váltásoknál el lehet felejteni akár az 50%-os előnyt, nem ám a 2x-es teljesítményt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest