- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #523 üzenetére
Angolban sem merték még kirakni... se Scan-on nem látom még,se Aria-n...ahogy nézem a GTX580 olyan 350-400font között mozog ez 400 felett fog indulni,ami azért kicsit kényelmetlen ár,mert 500-tól meg már van 6990 is,igaz nem nagyon viszik... kb olyan 2-250fontig vásárolnak,ami e fölött van arra azt mondják inkább akkor konzol...
-
TTomax
félisten
Ne haragudj Angliában élve én ezt nem így látom...Régen valóban így volt,de sok minden megváltozott az utóbbi 5 évben...
Akinek több kakaó kell az vesz két 6950-et,azért amcsiban sem hülyék laknak,bármennyire van is lové szerinted... az a réteg amiről te beszélsz kihalóban van mint a mamutok,nagyon kevesen vannak,arra nem lehet építeni... drága lett ez na,annak tükrében meg főleg,hogy hozzászoktunk a Radeonok legnagyobb csábereje az árcédulára volt firkantva...(#256) Abu85
Na de Abu,beleöltek egy csomó pénzt,gondolom szeretnék viszont látni.Vagy abban bíznak hogy a 78XX-ek majd ellensúlyoznak?? -
TTomax
félisten
Hát igen,csak egy szűkülő piacon nem éppen szerencsés az ilyen stratégia...gyakorlatilag én mint vevő nem kapok semmi hasznot abból a fejlődésből amit a Radeonok felmutatnak.Most írjátok 50dodóval lesz drágább mint a GTX580 ez kb 10% ugye,és mondjuk kb ennyivel gyorsabb is... akkor ebben mi a biznisz?Mitöl lehet ezt majd eladni??Most értitek mit akarok mondani... már a GTX580-at sem könnyű eladni,hát akkor még ezt ami drágább... nagyon rétegkártya lett ez sajnos... a GTX580 árán kellett volna nyitni,és akkor nincs miről beszélni.10%-al gyorsabb azonos áron.. na az már verseny... ilyenkor érzem én azt,hogy a két cég katonásan elkartellezik egymással,egyiknek sem érdeke kinyírni a másikat,nincs valós piaci verseny,és ennek mi isszuk meg a levét.Javítsatok ki ha tévedek...
-
TTomax
félisten
Hát végigolvastam a topicot... kb kár volt...Bennem az fogalmazódott meg,hogy miért lett ez ilyen piszkosul drága???Nagyon régen nem láttam ilyen drága egymagos radeont... Örülök neki,hogy egy csomó új funkció be lett építve,amit kb sosem használok,de hát ez az én bajom... na de az ára az gyaláz mindent,ha jól látom drágább lesz mint az 580-am debütáláskor...Hát én megvárom a Keplert,addigra talán az ára is helyrerázódik,és bízom benne driverek is lesznek hozzá,mert azért egy 3-4 hónap kell mire ehhez normális driver lesz,addig kár is megvenni,így sem sok hajam van...
-
TTomax
félisten
Kíváncsi vagyok az első tesztekre...A szokásosnak mondható "úttörő" hangulat megvan,de engem inkább a nyers erő érdekelne.Minden esetre ha komoly teljesítmény meglesz,akkor lehet elcsábulok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest