- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
minneapolis #524 üzenetére
Szvsz millió érv van a CF rendszerek ellen, amelyek felsorolásától eltekintenék, de bőven találsz anyagot/hszt a témában. Ha elfogadod a véleményem, bármely egykártyás rendszerrel (még ha egy kicsit lassabb is) nyugodtabban alszol, mint cf/sli mellett.
-
Yany
addikt
válasz
seederking #522 üzenetére
Nagyon nagy előrelépést ne várj, de azért lesz. Ahogy elnéztem mostanában az eredményeket, érdemes kifejezetten azokra a játékokra/szoftverekre koncentrálnod, amiket használsz, mert nagyon változó, hogy miben jeleskednek és miben kevésbé, bár eleve Radeon-ról váltva általános lesz az előrelépés. Főleg, ha tuningolsz is.
-
Yany
addikt
válasz
seederking #519 üzenetére
Ha rám hallgatsz, az 5870 elég jól tolja még mindig, szóval annyira nem érdemes még kapkodnod. Ha mindenképp vennél, én a 7-es széria felé befolyásolnálak, mert várható, hogy jobban javul az amúgy sem rossz teljesítménye 1-2 driver után, de szerintem egy 5870-nel a gépedben elég jól elevickélhetsz még, és megvárhatod, amíg olcsóbbak lesznek. Ha a 78xx mellett döntenél, ajánlom a rövid beszámolómat, hátha segít a döntésben: Sapphire 7870
-
Yany
addikt
Nem úgy volt, hogy a paper launch után a márc 19-től ténylegesen kapható a kártya? Hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest