- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocika84
tag
Helló!Én is ugyan ebbe a hibába futottam bele de az enyém már gariztatni van..Ez széria hiba.Külföldi fórumokon is rengetegen panaszkodnak ugyan erre a hibára ami egy kis alkat rész hiba miatt van a gpu-val ellentétes oldalon a nyákon.Javítani nem lehet, nekem valószínűleg cserélik mint sokmindeni másnak.Ezt a hiba majdnem mindegyik gyártónál van amit el is ismertek.Az újabb gyártásúakkal azt írták hogy már megoldották ezt a gondot.Szóval szerintem gariztasd mert cserélniük kell.Üdv
-
Jocika84
tag
Helló!
Én is ugyan ebben a cipőben járok nálam is ugyan ezt csinálja és még nagyon sok embernél a fórumok teli vannak ezzel a hibával.Az ati tud a hibáról de még nem csináltak vele semmit.Lehet másnál jól működik csak nálad nem fog. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=364498.Itt vannak "megoldások" van akinél működik van akinél nem teljesen változó.Sok szerencsét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest