- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Szerintem nem ez a legnagyobb problémája jelenleg a Windows 10-nek
Bár szépnek nem szép, de fontosabb legyen, hogy rendesen működjön. Ha ez sikerült utána lehet szépíteni is.
Ha már feltétlen lecseréljük a régi jól bevált Win32-es programokat ezekre a fantasztikus "appokra" (számológép, képnézegető, vezérlőpult stb) amik ugye egyre jobban előtérbe kerülnek kényszerből, elvárnám, hogy tegyék a dolgukat. A "posta" alkalmazás, hol frissít hol nem, hol értesít hol nem.. a letölthető fb messenger app egy vicc, a Groove se hozott lázba. Szóval szerintem jó lenne ezekre ráfeküdni.Vissza térve a külsőre, az is nagyon fontos lenne, hogy legyenek gombok, színek esetleg ívek.
A "gépházban" mindenhol fekete alapon fehér feliratok (vagy ugye fordítva) néha 1-1 csempe (???) az ember azt se tudja, hogy mire kattinthat és mi információ. Igénytelen, és helypazarló.Minden appnak az ikonja fehér. Na most ez tökjó mert ha sok van egymás mellett ránézésre fogalma sincs az embernek, hogy melyik ikon melyik, csak sok fehér "kirkszkraksz". Régen minden ikonnak megvolt a saját színvilága, ha kerestem a tálcán a wmp-t már tudtam hogy kék-narancs színeket kell keresnem. Most végig kell néznem minden egyes fehér sz@rt mire megtalálom a groove-ot. És sajnos az egész oprendszert végig követi ez a sok probléma.
Ahogy én elnézem a Microsoft egyre inkább ezt a vonalat követi, elnézve a képeket az új design-ról. Komolyan.. éveken keresztül sikerült a jobb felső sarokba rakni az ablak kezelő gombokat.. most valamelyik eszes kitalálta, hogy tegyük beljebb az milyen jó lesz.. képzelem mennyire jó lesz amikor a felhasználok háromnegyede reflexből rossz helyre kattint. De ma már a funkcionalitás másodlagos.. a fő, hogy legyen letisztult mert az menő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest