Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

válasz Noukoum #24 üzenetére

Igen, igazad van. Ha azt nézzük, hogy ez az abszolút belépő, akkor még elég is lenne a 8/256, mert átlag felhasználó simán el van vele. Csak nem ilyen belépő áron...

EyElEs?!
    Igen, teljesen más a memóriakezelése, mint egy PC-nek, és valóban sokkal jobban bánik a memóriával, mint a Windows. Csak, ha már elvileg minden megy előre, akár az iPhone-ok példájából kiindulva, valami fejlődést azért itt is vártam volna. Néztem a bemutatót, mutatták, hogy up to 24 GB, up to 2 TB, aztán utána elég csalódás volt látni, hogy, ja, amúgy 8/256 az induló. De, sokkal jobb 8 GB memóriával, mint egy PC, az tény. Szeptember óta van meg az alap M1 Air, talán egyszer sikerült kifektetnem ez idő alatt, akkor is a Chrome ölte meg, ami azért nem egészen gyári programja.
    Csak, ha már egyszer fejlődés, akkor fejlődjünk valamerre, ilyen árcédula mellett. :D

Egyébként, ha meg a konkurencia oldalról nézem, akkor az Apple az Air-t, meg a belépő Pro-t most adja olyan áron, ahol a hasonló teljesítményű, és minőségű PC laptopok jelenleg vannak... vagy lenniük kéne. Szóval, ja... relatív.

• mave13

őstag

Jó kis cucc az új Air... Ha lenne bármi okom cserélni az M1 Air-t, cserélném, de nincs. Pöpec gép az is, még mindig.

Ami viszont kicsit csalódás, hogy ennek az újnak az alap változata is 8GB RAM, és 256 SSD... 600k-ba már igazán beleférhetett volna 16 GB RAM, és 512 SSD... vagy csak 16 GB RAM... ha már egyszer megosztott, és nem bővíthető. Egy külső SSD-t könnyebb hozzácsapni.
    Az M2 proci önmagában szerintem, nem ér meg ennyi felárat. A Webkamera engem nagyon hidegen hagy, a kijelző jobb valamivel, de látni kéne élőben, mennyivel.

Új hozzászólás Aktív témák