- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk ha az Intel hardveresen védekezne a sebezhetőségek ellen (ahogy az AMD alapból védett a legtöbb ellen), akkor ugyanúgy belassulna, mint a szoftveres javításoktól. Vagy fordítva. Ha az AMD olyan architektúrát tervezett volna, ami hemzseg a sebezhetőségektől, lehet, már rég beérték volna az Intelt sebességben. Szóval hagyjuk ezt az MS lassítja az Intelt dumát.
-
törölt tag
Régóta csak olvasom a ph-t, de ez már megér pár mondatot.
Lehet még védeni az Intelt, de szerintem már most mindenkinek látszik, hogy szorul a hurok.
Kezdődött a biztonsági résekkel...
Aztán jöttek a folyamatos csúszások, útiterv módosítások...
Elkezdtek bizonyos részeket kiszervezni...Ezek eddig mind megmagyarázhatók valahogy, még ha néha erőltetetten is. De ha belekezdenek a nagy mértékű árcsökkentésekbe, ott valami nagy baj van. Esélyes, hogy már a következő ZEN-ekre sem tudnak rendesen válaszolni, és mire tudnának, addigra az AMD hozza a következőt.
Egyébként nem vagyok AMD fan. Racionális érvek mentén választok termékeket.Ez már csak abból is látszik, hogy itthon minden gép jó pár éves Inteles. De azt már az első ZEN-es pletykák után tudtam, hogy ebből valami nagyon jó lesz. Nem tudom, mikor cserélek bármit is, de biztos, hogy ZEN proci lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest