- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andy19770128 #229 üzenetére
Ha mmozol akkor ennek nem kellene ismeretlennek lenni. De úgy látom bárki bármit mond, úgyis neked van igazad.
-
Nem feltétlen. Én pl szeretem cserélgetni a cuccokat 1-2éven belül, hogy mindig sok garis legyen. Pl a 1070-em nemsoká 2 éves lesz, megvárom mit hoz a navi és aszerint veszek majd valamit. Nagyobb teljesítmény nem igazán kell nekem mint a 1070, szóval valami teljesítményben hasonlót veszek majd (max 1080 teljesítményig). Gyanítom a 2600-at se lenne fontos cserélnem 3600-ra, de meg fogom lépni év vége fele, amikor rendeződnek az árak. Vannak azért szerintem egy páran, akiknek most kell a teljesítmény, ha kevésnek érzik akkor cserélnek. Kétlem, hogy egy 9400 sokkal hamarabb kifulladna, mint egy 2600.
-
válasz
andy19770128 #190 üzenetére
Olyan erős kb mint a 1070ti csak sokkal olcsóbb?
-
Pont, hogy nem bukik, mert ő azt mondja, hogy aki a mának épít és nem tuningol annak jobb választás lehet az intel, aki meg a jövőt is nézi annak jobb lehet a ryzen. 470 lap meg felesleges, ha nem kellenek az extra portok. Nyílván a legalapabb b450 nem jó a vrm miatt, de pl mint az én lapom is, bőven kiszolgál minden megjelenő zen2 procit (még sok is hozzá).
Az viszont biztos, hogy aki idáig halogatta a váltást az már várja ki azt a pár hetet.
-
Én msi z370 tomahawk, i5 8600k@5ghz és 2x4gb 3200 ramról váltottam ryzen 2600@4ghz-ra. Kijött egy asus strix b450-e gaming alaplap (wifi miatt kellett a drágább lap, az inteles gépbe is vettem volna vevőt, vagy lap csere lett volna) és 2x8gb 3200 ram az árából. Teljesítményben meg nagyon nem vettem észre a váltást, talán pubg-ban a min fps néhol kevesebb lett (az átlag 2fps-el lett kisebb), bár én mind a két konfigon 140-re korlátoztam a gsync miatt, így reális kép nincs, viszont mást meg minek nézzek, ha így játszok. Singleplayerben meg megint mind1, hogy 70 vagy 80fps van (nem mértem, lehet ennyi különbség sincs). Alapból megjelenéskor cserélni akartam ryzen 3600-ra vagy 3700x-re, de nem tudok ész érvet (a saját felhasználási szokásomhoz mérten) hogy minek. Így majd ha beállnak az árak vagy upgradelek vagy nem.
Maga a rendszer meg semmivel sem lassabb, mint az intellel volt, ott tényleg valami más gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest