- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
De épp ezen volt a hangsúly, hogy teljesen mindegy milyen alaplapot vesz alá.
r5 5500 az csak PCIe 3.0 tud.. mivel monolitikus mag, a g sorozatból hátramaradt, kinyert cpuk.Nagy visszalépés az egész. És éppen az árral (is) van gond.
-
Aprósólyom
addikt
Én igényelnék egy kis magyarázatot, hogy valójában mire gondoltál. Nem értem hogy jön ide a lap kérdéskör... Pláne, hogy gaming alatti kb. 40-50-60 wattos igényt a legutolsó virsli lapnak is ki kell tekernie magából thermal throttling nélkül, ha nem egyenlítői éghajlati övben akar a tűző nap alatt fárkrájolni a kedves vásárló...
#1352 bobalazs: Ohhhh yeah... Fusion. Hogy besz*ptuk anno, hogy milyen király lesz.. Az első iGPU az Inteltől jött. Az első combosabb egy lapkára integrált CPU+GPU megint az inteltől jött és iróniukusan AMD GPU-val.
AMD legnagyobb dobásai pedig csak a Vega 7-tól 11-ig, emlékeim szerint.
Pedig vettem volna. Rengeteg 3400G és 5600G benchmarkot nyálaztam át a youtube-on. Nem rossz-nem rossz, de a teljesítménye eléggé bekorlátozza, hogy mely competetive játékokat lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged