- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"MSAA meg alig pár játékban működik és akkor sincs benne temporális szűrés, ami nélkül mozgásban haszontalan."
Miért is? Akkor szerinted a SSAA se jó mozgásban, mert az se használ temporális szűrést? Baromság! Már bocsi, de szerintem ezt te se gondoltad végig/komolyan...
"Átlátszó textúrákon meg alapból nem is működik"
Ezt a honnan vetted? Adaptive Multisampling-ről nem hallottál? Pont az átlátszó textúrákra lett kitalálva... -
Kansas
addikt
Melyik 100+ játékban? A lista amit én találtam, még 30 elemet se tartalmazott...
Én a magam részéről rühellem a manapság divatos AA-kat, nekem normális AA az MSAA és az SSAA, de mindkettő eszi a kraftot rendesen, de ilyen temporális meg post-process AA-t nem akarok a játékaim közelében se látni, azt a mosott szart amit eredményeznek, én nem hívom szépnek.
A DLSS meg lehet hogy jó erre is, de csak azért nem fogok NV kártyát venni, meg amúgy is jobban szeretem a natív felbontásban renderelést az interpolálásnál. Szerencsére az általam játszott játékok többségében az RX6700XT elég 4K/60-ra(kivétel a Transport Fever 2, de annak a Vulkan engine-jéből egy 3090 se hoz ki annyit, szerencsére nem is igényli) -
-
Keleti részen, még Debrecenben sem fizetnek egy targoncásnak annyit, vagy ha igen, az 3műszakkal, pótlékkal, hétvégi munkával ha kijön annyira. Óriási különbség van fizetésben a nyugati és keleti rész között, az árak meg ugyanazok (lassan az albérlet se olcsóbb).
De abban igazat adok, hogy netto 120-tól bejelentett 8órás munkaviszonyban már többet kell keresni (netto 133 a minimálbér).
-
Ha annyit dolgoznál mellette mint amennyit nem, mivel játékkal töltöd az időd, akkor mindjárt nem érné meg.
Az átlag csóró magyar a 120 ezres gyári munkás fizetésével, na jó ezt itt be is fejezem. Nem értek egyet veled, meg nagyon sok mókussal ebből a topikból.
Költsetek, vegyetek, játszatok, nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest