- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Ennek több hátrányát látom, mint előnyét: először is, egy családban általában többen laknak. Nekem ne kapcsolgassa a lámpámat senki távolról, mert lehet, hogy azonnal infarktust kapok, hiszen nincs otthon senki más rajtam kívül. Továbbá, egy kapcsoló megszakítja a fényforrás tápját. Ezeknél pedig kell egy külön elektronika, ami folyamatosan zabálja az áramot. Akkor mi értelme van a ledeknek, ha elb..szuk másra a megspórolt energiát? A filmben a pasi majdnem elejti a telefonját, amikor megy kifelé az ajtón. Az embereknek sokszor van tele a kezük, amikor elmennek otthonról, általában az egyikben ott van a kulcs is, amivel még le tudja kapcsolni a villanykapcsolót, de a telefon már nem nagyon fér el a kezében.
A másik dolog, az emberek otthon nem a telefonjukkal járkálnak a lakásban. Én ha ki akarok menni a wc-re, biztosan nem fogom keresgélni a telefont, főleg akkor, ha sürgős a dolog.
Szóval, szép és jó az ötlet, de szerintem nem fog elterjedni, hacsak nem lehet hagyományos módon is fel-le kapcsolni a lámpákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest