- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#30610944 #55 üzenetére
40+ vagyok, a legelső telók óta, 1995ben vettem mobilt. Úgy un-bloc az OP szoftvere a legjobb jelenleg (szerintem) android vonalon. A 3t meg lassan 4éves készülék és 9en fut. Nem vagy vele elégedett? Nézz meg egy S8-at, milyen frankó a szoftverje, vagy egy 3éves Huaweit. Hidd el, pont lex.rom, mi van a készülékre írva, iPhone, OP vagy Samsung. Ha jó, akkor jó. Ha szar lesz az OP, akkor keresek majd mást.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#30610944 #42 üzenetére
Milyen Nokia, miről beszélsz?
A szoftverük egy hulladék, hiába AO, késnek ezerrel, majd kiadnak egy bugos sz.rt. Volt Nokiám, akartam tiszta szívből szeretni, de ne is haragudj, ha valaki késik a bizt. frissítésekkel, főverziókkal, akkor az pont a Nokia.A OP se igyekszik, de legalább belátható időn belül kinyomják, normális állapotban. Nézz körül a piacon, ki támogat 2év után normálisan szoftvert, mielött trónra emelsz bárkit is. Nokia topikokat ajánlanám még figyelmedbe.
OP gyári fórumát meg felejtsd el, hiszérikus indiai kisgyereket sírnak, hogy nem day0 jött a Q!
-
Edge
veterán
válasz
#30610944 #51 üzenetére
Nem olyan vészes a helyzet mint aminek próbálod beállítani:
Latest OnePlus 7 Pro update adds August patch ahead of Google Pixel, assorted fixes
Szóval van amikor "véletlen" gyorsabbak mindenkinél.Ja a másik, van pár xiaomis kollégám akik a főverziónak is örülnek nemhogy secupatchnek, erre értettem.
De hogy mindezt miért a onepluson akarod elporolni azt nem vágom, bármelyik másik gyártó topikjába beírhatnád a csalódottsagodat a felsoroltakon kívül. -
törölt tag
válasz
#30610944 #40 üzenetére
Majd meglatjuk a Nokiat egy-ket ev mulva. Egyebkent nem kell annyira updatet varni, majd megkapod. Aki hosszu tavra vesz telefont annak meg mindenkepp jobb ez igy.
Igergetesekkel pedig en meg nem talalkoztam
Amugy redditen nagyon sok rosszat olvasni az android one-rol. Mondjuk en a gyokereis problemaival nem Nokia keszuleknel talalkoztam, de ez mindegy is.
Emiatt sem vennek soha nokiat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged