A OnePlus 5-től kezdve minden Never Settle telefon Android 10-re vált

Dicséretes a OnePlus frissítési ütemterve: már öt készüléke futtat Android 10-et, és még négy vált ezzel együtt OxygenOS 10-re.

Tegnap kapott hivatalos nemzetközi startot a OnePlus 7T és a 7T Pro McLaren különkiadással, OxygenOS 10-zel és Android 10-zel megfűszerezve. Ennél is korábban frissült a OnePlus 7, a 7 Pro és a 7 Pro 5G a legaktuálisabb főverzióra, és az ígéretek szerint még október havában jelezhet a 6 és a 6T tulajdonosok telefonja, hogy telepíthető a generációs rendszercsomag.

A OnePlus 5 is megkapja az Android 10-en alapuló OxygenOS 10-et
A OnePlus 5 is megkapja az Android 10-en alapuló OxygenOS 10-et [+]

A gyártó egyébként kétéves androidos generációfrissítést és hároméves biztonsági hibajavító update-eket ígér, plusz bejelentette, hogy jövő év második negyedévéig a OnePlus 5 és az 5T is Oxygen OS 10-re vált. A felület különben is a legjobbak közé tartozik, hiszen első számú szempont a sebesség és az egyszerű logika, amihez már eddig is olyan nyalánkságok tartoztak, mint az olvasómód, a DC villogáscsökkentés, a gesztusvezérlés vagy a sötét téma, és ezek egy része csak késve érkezett meg hivatalosan a vegytiszta Androidra.

Előzmények

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés