Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
kiskaktusz #11 üzenetére
Csak az a baj vele, hogy ha vége, sokat kell várni a következőre.
-
B1T3
addikt
Egyelőre én is így látom, a rendszer kötöttségei miatt nem tudnak annyira impozáns specifikációkkal előrukkolni, mint amilyet Android vonalon tapasztalhatunk. Nem azt mondom, hogy feltétlenül kell pl. a több mag (persze nem árt), de egyértelműen lendíthet az eladásokon a jól hangzó tulajdonságlista is. (Biztos sokat jelentene, ha WP7 frontján valaki leghamarabb jönne ki előremutatóbb hardverrel, a Nokiának pedig ez kiemelten fontos lenne, lévén a többiek többnyire több lábon állnak.) Ha nem is demóznak egy többmagos procis telefont, simán bejelenthetnék, hogy várható valahányadik negyedévre. Persze lehet, hogy direkt nem mondanának ilyet, mert akkor vélhetően kevesebben vennének az egymagos generációból. Mindegy, ez összetett téma, nem is láthatunk bele egészen.
N9-burkolatú, symbian-os modell szerintem nem várható.
-
B1T3
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit tudnak felmutatni, illetve mit jelentenek be az év hátralévő részére, mert a konkurencia erősen nyomul szintén.
Nagyon várom már az MWC-t, biztos vagyok benne, hogy sok érdekes kütyüvel fogunk találkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged