Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Juhaszatti #416 üzenetére
Elképzeltem a Gears 5 grafikájával egy Falloutot és azt hiszem, volt egy enyhe infarktusom.
De kihagytad a Dishonoredet, amit nagyon nagy fordulatnál fejeztek be, és szerintem a zseniális első részre húztak egy lapot a másodikkal, úgyhogy feszülten várom a híreket. -
gyimger
őstag
válasz
Döglött Róka #389 üzenetére
Akkor folytatnák a "háborút" igazán, ha a stúdióik a gépeikre exkluzívan gyártanának tartalmat, de én ezt valahogy nem látom magam előtt. Szerintem az XBoxnak ez egyszerűen nem érdeke.
-
gyimger
őstag
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
Szívemből szóltál, a legjobbakat (legjobb játékokat) remélem én is. Nagy rajongója vagyok az Arkane játékoknak, a Fallouté is az voltam...
-
gyimger
őstag
Én Pete Hinest jobban utálom.
-
gyimger
őstag
válasz
pintermiki #25 üzenetére
Az ilyen kommentek miatt nem járom már gaming híroldalakra.
-
gyimger
őstag
válasz
pintermiki #7 üzenetére
A Microsoft eddig azt nyilatkozta, hogy a partnereire fogja bízni az exkluzivitást. És nekem ez annyira "sonys", kétlem, hogy ne adnák ki más platformokra. És valamiből vissza kell hozni azt a hét és fél milliárdot, nem?
-
gyimger
őstag
Sok új Dishonoredet és Falloutot kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged