Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
A videót nem láttam, de majd otthon megnézem.
Viszont. Érdekelne a véleményetek. Nekem speciel feláll a hátamon a szőr ettől a "HOLO" design-tól. Desire-m van, és múltkor feldobtam rá egy CM-9-ICS ROM-ot. A Sense, de akár egy alap GB-s ROM után annyira "csumpi" (értsd: fapad / puritán) volt, hogy majd rosszul lettem. Tudom, hogy nagy divat ma minimálkodni, meg arról beszélni, hogy mennyire jó, ha valami letisztult, de ez már túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Hivatalos bemutató videón is látható a Motorola Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítése.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest