Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisfurko

senior tag

válasz sayinpety #79 üzenetére

Hiába mondod nekik, ők csak a "szemüknek" hisznek :U Az le sem esik nekik, hogy a fejlesztők kénytelenek a képességek metszetére fejleszteni az időbeli és anyagi korlátok miatt, ezért fut mindenen ugyanolyan "gyorsan".
    Szomorú, hogy hova süllyedt a színvonal. Egyszerűen nem lehet már szakmai dolgokról beszélgetni, mert rögtön tele van minden topic hozzánemértő fröcsögőkkel.
    Érdekes, a Mantle annyira komolytalan, hogy hamarosan a CryEngine is tartalmaz Mantle renderert. Ha tényleg megint tele lesz opcionális dolgokkal a DirectX, akkor nem sok előnye marad az OpenGL-lel szemben.

• Peat;)

veterán

válasz sayinpety #38 üzenetére

Az én szintemen annyit látok hogy minden megy az nvidián és összesítve a sebességben sincs semmi lényegi különbség egyik oldalra sem, ha jól értem amit írsz akkor az nvidián a másik elavult kódolás miatt lassabbak a játékok. Igazából már 5 éve ezt olvassuk, a GCN óta különösen. A monitoron meg mást látunk, ehhez nem tudok mit hozzátenni, ameddig a gyakorlat mást mutat. A Mantle egy jópofa dolognak indult és nekem tetszett, de közel nem azon a szinten van ami használható lenne, de majd kiderül hova jut.

Fogyasztói szempontból én kivárom azt a két évet mielőbb újabb vga-t vennék. VGA-t egyik oldalról sem vennék már az új directx előtt, bármenynire is támogatja az AMD biztos ők is hozzá fogják igazítani itt ott a hardwaret. Ha addig nagyon elavulna a gép akkor veszek egy konzolt De a jelenlegi konzolos játékkínálat alapján még hátra lehet dőlni nyugodtan.

Ezeket az AMD technikai csodaleírásokat gyakorlatilag a pc piacon több éve cáfolja a gyakorlat, az új konzolok nyitókínálatának grafikai, fizikai minősége meg nem hogy cáfolja hanem nevetségessé tette egyelőre, addig engem nem győznek meg amíg nem mutatnak fel valamit. Ennyi év és ennyi pofáraesés(ezt kizárólag az állítás-gyakorlat differenciára értem, hiszen kiváló termékei vannak AMD-nek) után nem a vásárló tehet róla ha szkeptikus. Gondolom ezt megérted valamennyire.

Új hozzászólás Aktív témák