- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
Ne aggódj, majd megyünk vissza ts5-re
amúgy vicc nélkül. Jót fog tenni, ha értelmes szervereket tesznek Dc alá. Egy-kéthetente van, hogy nem tudok callba menni, elszáll a hang stb.
TS-el ilyen sosem volt, gondolom túl erősen prioritizálták a fizetős embereketszerk.:
#8 FattyDove
Kind of fórum. Nem csak beszélgetni tudsz, hanem bejelentéseket tenni, leírásokat egyszerűen elérhetővé tenni, stb. Nem kell webhelyre mászkálni meg vissza, hanem ott van minden, ami limitált infó kell. Szerver elérhetőség, steam:connect link, szabályok, FAQ, stb.
+ real time tudsz beszélni a modikkal, adminokkal, segítséget kérni.
Hasznos cucc, csak....néha lehalnak a szervereik, vagy valami. -
joey04
titán
rip
-
válasz
fatpingvin #17 üzenetére
szerintem konzol alatt Xboxra gondolt a kolléga, és nem a tty1-re
-
akom
őstag
Beolvasztják majd az MS Teams-be.
-
floatr
veterán
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
Egyik cég sem jócég.
-
Lacee1986
senior tag
Azért ez már nem az a Microsoft ami anno felvásárolta a Skypeot. Rengeteget változott azóta, lásd Github vagy Linkedin. Még akár jól is járhatnak a játékosok. Belegondolni is rossz, mi lenne ha egy Amazon vagy Facebook vásárolná fel.
-
Busterftw
nagyúr
A Skype es Teams (Office melle csomagolva) azert jol elvan.
Nyilvan egy otthoni user nem fog Skypot es Teamst hasznalni, ha a "gamerek" es a hivatalos/nemhivatalos csatornak Discordon vannak. -
Derrewyn
senior tag
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
"gondolom az lehet a hátterében hogy nem tudnak konkurálni ezzel a funcionalitással (a skype mega teams hulladék használhatatlan) úgyhogy inkább felvásárolják."
Ennek azért ellentmond a cikk első bekezdésében található mondat:
"A rohamosan terjeszkedő Discord egyébként egy ideje már élénken keresi az újabb befektetőket, állítólag a Microsoftnál is ők jelentkeztek, nem pedig fordítva."
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy pusztán a cím alapján kommentel valaki, netán szeret konteókat gyártani, vagy mindenkettő. -
fatpingvin
addikt
na, remélem ez is csak talk szintjén marad.. nem szeretem a discordot de azt meg kell hagyni jól használható a web kliense.
gondolom az lehet a hátterében hogy nem tudnak konkurálni ezzel a funcionalitással (a skype mega teams hulladék használhatatlan) úgyhogy inkább felvásárolják.
IRC here we come back... -
-
wjbhbdux
veterán
Nem bánom, én a Tencent befektetések után sosem telepítettem gépre/telefonra csak a webes változatot használom, MS tulajként visszahozhatja a bizalmam.
-
ldave
félisten
-
Picco
addikt
uhh....no1 pedo platform erosen meg fogja nyirbalni az MS hirnevet
mod: mielott letepitek a fejem, tudom hogy 99%ban nem erre van hasznalva...de hatarozott problema szerintem. nem beszelve a sok kis echochamberrol.
-
pzstm
titán
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
kár, hogy Viber-hez semmi köze MS-nek
-
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
a Skype-ot vette meg az MS, nem a Vibert
-
BoB
veterán
Még egy jó dolog amit szétcsesz a microsoft
-
Zsoleszhun
addikt
Na f@sza, tele lesz ez is reklámmal meg buggal mint a
viberskype (köszi #3 Lenry) amióta megvette a ms...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest