Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
a saját search history-mat és beállításaimat csak akkor látom viszont, ha bejelentkezek.
De attól még ugyanúgy tárolják, ha bejelentkezel, ha nem. Én nem látok különbséget a google és a bing gyakorlata között. A google régebben űzi az ipart, nagyobb a részesedése, nyilván jobb az előzmények alapján működő keresési rendszere. És sokkal többen haragszanak rá, mint a microsoftra
-
moonman
titán
nyilván tárolják a user szokásokat és a keresési algoritmus fejlesztéséhez hasznos adatokat, de a saját search history-mat és beállításaimat csak akkor látom viszont, ha bejelentkezek.
google accountom nincs, mégis egyik napról a másikra az lett az első találat, amire előző nap többször is rákerestem és rákattintottam a listában.
-
-
moma
őstag
hát klassz lenne, ha abban menne a verseny, hogy ki mennyire tartja szem előtt a magánszféra és személyes adatok védelmét.
-
ntomka
nagyúr
Most olyan szimpatikus lett nekem a Microsoft, hogy megyek csináltatni egy pólót:

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
És hol vannak azok az emberek, akik állították, a bing a gonosz google-al ellentétben semmilyen keresési adatot nem tárol?

-
kymco
veterán
Nem is tudtam, hogy a Bing ilyen rosszul szerepel a keresők versenyében....
-

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)