- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#06658560 #101 üzenetére
Én cáfoltam a nemlesz DX12 dolgot: [link]
Olyannyira tudtam, hogy készül egy radikálisan új verzió, hogy erről már az előző év közepén is írtam: [link]A forrás maradjon az én titkom, de tagja a GAB-nak, szóval eléggé megbízható.
A szoftver rendert pedig kifejtettem. Az lesz és van. Mondom a Mantle például PC-n már támogatja, hogy egyedi futószalagot írj a hardverre, de a két új konzolban is benne van ez a képesség. Logikus evolúciós lépcső ezt az új DirectX-ben is megoldani.
Ha a szoftver renderre úgy gondolsz, hogy egy központi processzoron megy, akkor olyan nem lesz. Egyes lépcsőket nem lehet hatékonyan emulálni. Például textúrázás. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#06658560 #53 üzenetére
Keverjük a fogalmakat. A szoftver renderhez leginkább monolitikus futószalag kell. Olyan sosem lesz, hogy a CPU-n fog futni minden, mert túl kevés hozzá a számítási teljesítménye, és a fizika törvényei sem fognak belátható időn belül megváltozni. De olyan simán lesz, hogy a hagyományos futószalag funkciója nincs előre kialakítva. Van pár lépcső, és azokat összeillesztve kialakíthatja mindenki a saját futószalagját. Ezt a Mantle már támogatja, sőt az X1-es Direct3D11.X és a PS4-es libGNM is tartalmaz ilyen funkciókat. Semmi akadálya nincs annak, hogy a következő DX-ben ne legyen egyénileg felépíthető futószalag, hiszen a mai hardverek ezt támogatják. És ez technikai értelemben szoftver render, mert nem a bedrótozott futószalagot használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest