Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Nincs köpködés, volt már nvidiám nekem is, referencia 7900gt, meg is halt rajta a memória, ahogy sok másik ref. 7900gt-n, szóval ott kicsit bepöccentem az nv-re.
Egyébként a freesync és a nagyobb tudású hw miatt vennék ismét amd-t. Hiszen nem fél évre vennék kártyát, hanem több évre, tehát a következő monitorom freesynces lesz és azt ki is akarom használni. -
Valdez
őstag
A jelenre az oké... Nézzük az én esetemet. HD6870-em van, eléggé csereérett. Ősz körül akartam cserélni, pont kijött a gcn 1.2 (285), gondoltam na ez pont jó is lesz, vártam a 285x-et. Nem jött. Miután felfogtam, hogy nem is lesz, vártam a 4gb-os verziót, kezdem felfogni, hogy az sem lesz. 280-280x-et nem veszek, mivel van újabb, 290-290x nem jön szóba mert sokat eszik. Mégis akkor mit kellene vegyek? És itt most nem is igazán pénzkérdés ez nálam, hanem egyszerűen vissza vannak tartva azok a kártyák, amik nekem szóba jöhetnek. Vissza vannak tartva, mert már fél éve létezik, de nincs rá megfelelő kiépítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest