- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Nincs köpködés, volt már nvidiám nekem is, referencia 7900gt, meg is halt rajta a memória, ahogy sok másik ref. 7900gt-n, szóval ott kicsit bepöccentem az nv-re.
Egyébként a freesync és a nagyobb tudású hw miatt vennék ismét amd-t. Hiszen nem fél évre vennék kártyát, hanem több évre, tehát a következő monitorom freesynces lesz és azt ki is akarom használni. -
Valdez
őstag
A jelenre az oké... Nézzük az én esetemet. HD6870-em van, eléggé csereérett. Ősz körül akartam cserélni, pont kijött a gcn 1.2 (285), gondoltam na ez pont jó is lesz, vártam a 285x-et. Nem jött. Miután felfogtam, hogy nem is lesz, vártam a 4gb-os verziót, kezdem felfogni, hogy az sem lesz. 280-280x-et nem veszek, mivel van újabb, 290-290x nem jön szóba mert sokat eszik. Mégis akkor mit kellene vegyek? És itt most nem is igazán pénzkérdés ez nálam, hanem egyszerűen vissza vannak tartva azok a kártyák, amik nekem szóba jöhetnek. Vissza vannak tartva, mert már fél éve létezik, de nincs rá megfelelő kiépítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest